2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه خونه که هرسال مجبور به اساس کشی نشیم

عزیزم این شرایطو الان خیلیا دارن خونه خریدن دیگ شده ارزو حسرت خونه رو اللن دیگ نباید داشت انقد ک گرونه نداشتنش باید عادی شه.سعی و تلاشتو بکن در کنارش از زندگی هم لذت ببر چون عمرت داره میره و دیگ برنمیگرده

یعنی خدا دوست نداره زندگی من خوب بشه شوهرم آدم بشه

اینجوری حساب کنی زندگی هیچکی بروفق مرادش نیست حتا پولداراشم مینالن.گفتم ک صلاحت دست خداست اون بهترینارو برات رقم میزنه فقط ب خودش توکل کن و بسپار ب خودش

یعنی خدادوست داره بااین همسر زجر بکشه وسال های جوونی اش هدر بره کلا خدا دوست داره بنده اش زجر بکشه م ...

قضاوت کار خداست ن ت پس کسی رو قضاوت نکن.خدا دوست نداره ت زجر بکشی.چیزی درباره ی امتحان شدن ادما توسط خدا نمیدونی؟تحقیق کن دربارش پس.کفر کردن واقعن چیز خوبی نیست.مطمئن باش تهش قشنگه فقط گفتم ک توکلت ب خدا باشه همین