2777
2789
آره خیلی سخته اینجور شرایط حالا من سکوت نمیکنم جواب اش ومیدم ولی خب دیکه حوصله اش وندارم الکی دارم ا ...

انشاالله........منم می‌تونم جوابشو بدم ولی سکوت می‌کنم به خاطر آرامش خودم چون اگه یه فحش بده یا مثلاً کتکم بزنه تا چند روز همینجوری گریه می‌کنم فقط.....‌ می‌دونی خیلی روحیم حساسه حتی می‌دونه با یک کلمه‌ای که بگه دوست ندارم هر کار می‌کنم جلو اشکام نیاد اون سوء استفاده نکنه ولی نمی‌تونم همینجوری اشکام می‌ریزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود شوهرت باید عوض بشه چرا خدا نخواد؟

خوب آدم بدیه هیچ موقع عوض نمی‌شه..... خدا گفته با دعا حتی سرنوشتم تغییر می‌کنه اگه خدا بخواد کاری براش نداره که بخواد معجزه کنه

خوب آدم بدیه هیچ موقع عوض نمی‌شه..... خدا گفته با دعا حتی سرنوشتم تغییر می‌کنه اگه خدا بخواد کاری بر ...

عزیزم خود آدم باید تغییر کنه وگرنه با دعا منم دعا کردم شوهرم نیومد چه ربطی داره؟من نشنیدم خدا گفته با دعا سرنوشت عوض میشه...

خوب آدم بدیه هیچ موقع عوض نمی‌شه..... خدا گفته با دعا حتی سرنوشتم تغییر می‌کنه اگه خدا بخواد کاری بر ...

اگه زندگی پس از زندگی و دیده باشی یه آدمی بود که همش به زنش بی‌احترامی می‌کرد اذیت می‌کرد صد در صد هم کتک می‌زد حالا جلو دوربین نمی‌شد بگه. هر بار که زنشو اذیت می‌کرد می‌گفت زنم می‌گفت که سپردمت به خدا.... خوب رفت اون دنیا و برگشت حالا از ترس حتی نمی‌تونه سرشو بیاره بالا نمی‌تونه حتی نمی‌تونه آسمونو نگاه کنه چون یه چیزایی دیده فهمیده عاقبت همچین آدما چین..... خودش که تو تلویزیون می‌گفت برام درس عبرت شده .... این یه تلنگر خدا

عزیزم خود آدم باید تغییر کنه وگرنه با دعا منم دعا کردم شوهرم نیومد چه ربطی داره؟من نشنیدم خدا گفته ب ...

پس این شب‌های عزیز مثل شب‌های قدر چیه که با یه دعا سرنوشت آدم تغییر پیدا می‌کنه

عزیزم خود آدم باید تغییر کنه وگرنه با دعا منم دعا کردم شوهرم نیومد چه ربطی داره؟من نشنیدم خدا گفته ب ...

خیلی ها بودند شوهراشون خیلی بد بود ولی الان شوهراشون عالی شده خب چرا اینا همه معجزه خدایه..... خدا جواب صبر اون بنده خدا رو داده

خوب من الان باید چکار کنم شوهرم میگه همینی که هستم

خب ببر مشاوره یا برو مشاوره بگو چطوری هست چطور رفتار کنم که تغییر کنه...بعضی موقعا خودمون باید تغییر کنیم تا دیگری هم تغییر کنه...