2777
2789
عنوان

داداشم رفته و خبر ندارم

454 بازدید | 22 پست

رفتم خاستگاری داداشم تو خاستگاری دعوا شد که مقصر اصلی مامانم بود و خاستگاری بهم ریخت داداشم با مامانم قهر کرد رفت سیم‌کارت عوض کرد و چند روز نیست من میترسم کاری کنه 

واسه چی مادرت دعوا راه انداخته؟

داداشم عاشق یک دختر هست اما اون خانواده مذهبی نیستن دخترشون حجاب اصلا نداره اما داداشم گفت حجاب نمیخواد باشه عیب نداره من مشکلی ندارم آرایش بیرون همه ازاد مامان بابام اصلا راضی نیستن رفتم خاستگاری مامانم من گفت حجاب مهم بابای دختر گفت دختر من همین اینا اینقدر صحبت کردن داداشم به مامانم اشاره‌ میکرد ساکت باش حجاب نمیخوام یک بار پدر دختر عصبانی شد گفت ما به دین خدا اینا اعتقاد ندارم دختر من همین بس هیچوقت هم چادر روسری نمپوشه ما امدم بیرون داداشم اینقدر مامانم فحش داد دست مامانم گرفت خیلی بد سوار ماشین کرد الانم 1 هفته رفته جواب مارو هم نمیده چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مامانت میخاد با دختره ازدواج کنه و زندگی کنه که نطر میده؟

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

مادرتون نباید بیشتر از یکبار اظهار نظر میکرد

ولی داداشتون نمی پذیره پس دیگه همه چیز پای خودشه ....

داداشتون هم کار بدی کرده به مادرش فحش داده...ولی خب دنبال برادرتون باشید جوونه ...کاری دست خودش نده.....به پدر و مادرت بگو کنار بیان ....انشاءالله درست میشه همه چیز 

بذارید همونو بگیره   هرچی شد خودش ضررشو میکشه دیگه مادرت اشتباه میکنه      الان با پسرا نمیشه بحث کرد   پسر دایی منم شرایط مشابه شما رو داشت زنداییم خیلی اصرار کرد بعددید فایده نداره تسلیم شد   دختره رو گرفتن   تو عقد بودن دختره مهرشو گذاشت اجرا  آبروشونم برد   روابط باز هم داشت کلی هم دعوا و فحش و اینا نثارشان کرد   پسر دایی حسابی ادب شد   حالا انشالله مورد شما خوب باشه  کسی چ میدونه 

به مامانت چه ربطی داره

خانواده همسر من همه اخوند و ملا و مذهبی شدیدن

همسرم با من ازدواج کرد که کامل بی حجابم

والا تا اللن که هشت سال میگذره نگفتن که روسری حتی بپوش

لعنت به ذات و وجودت افغانی....