2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی بگردم

بخدا سه ساله روش کراشم طرف گاوه گاااو گااااااااااو

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

فکر می‌کنم منو دوست نداره ... دعاهام مستجاب نمیشه یه شوهری داری که دست شمر و از پشت بسته ...دیگه خست ...

اصلن این فکرو نکن.همین دعا کنی قرار نیست مستجاب شه ک عزیزم.چون صلاحت دست خودت نیست دست خداست

کاش همشونو یادم میومد و توبه میکردم

عزیزدلم اصلا نیاز نیس یادت بیاد..به خدا بگو از همه گناهانی که کردم توبه میکنم

هممون پر از گناهیم😔 و غفلت

اللهم اغفر کل ذنب اذنبته و کل خطیئه اخطاتها

چشم به راه...
بزرگترین حسرت اینه ک زندگی نکردم ادم ازیجای بعبددیگ بزرگ نمیشه پیرمیشه پرحرف نمیشه ساکت ترمیشه ازیجا ...

خودت یواشکی برو پیش مشاور.اصلن چیز بدی نیست

بابات خوب باشه همه چی خوبهبابات خوب نباشه برات خوبم پیش نمیاد😔من حسرت همه چی رو دلمه

منم پدر خوبی نداشتم.همدردیم ولی خب همچیم ب اون بستگی نداره ب دیدگاه خودت بستگی داره

یه زندگی پراز آرامش وحس خوب واحترام..‌....هیچ وقت تجربه اش نکردم هیچ وقت

خودتو از راه درست ب بالاترین حد خودت برسون و واسه خودت تلاش کن همه ی اینا خود ب خود ایجاد میشه