من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کی گفته؟الان معلم فارسی جن سی و خورده ای سالشه میخواد بره.درس میخونی؟
نه گلی منظورم دانشگاه های آمریکا نیست
منظورم خود مدارسشه
میگم آرزوم بوده مثل یک دانش آموز اونجا درس بخونم
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
اها😅من ب شخصه خوشم نمیاد مخصوصا امریکا.تو مدارسش خیلی بی بندو بازی و تجاوز و اذیت و... زیاده آواز د ...
نه گلی همه جا اینطور نیست
بعضی ایالت ها قوانینشون عجیبه و ناامنه
وگرنه مدارس امریکا جز بهترین ها توی رده بندی هستن
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من نمیتونم چیزی بگم ولی خلاصش اینه ک خودتو نجات بده دخترتم بعدن میفهمه حق با کیه.یوقت اگه دعوا کردید صداتونو ضبط کن یا ی مدرک داشته باش بچه بزرگ شد بهش نشون بده.دخترت با هرکدومتون ک دوست داشت زندگی کنه.دیگ خب چی کمی شوهرت درست بشو نیست دیگ.اگه ک تغییر پذیره تمام تلاشتو بکن اگرم ن ک دیگ تهش طلاقه
قضاوت کار خداست ن ت پس کسی رو قضاوت نکن.خدا دوست نداره ت زجر بکشی.چیزی درباره ی امتحان شدن ادما توسط ...
جالبه واقعا تمام زن های دنیا دارن یه امتحان مشترک میشن آقایون هم راااااااحت وسرزنده بعدهم میرن باحوری ها محشور میشن.....خدا طرف مرد جماعته نه زن وگرنه هیچ وقت بااین چیزا امتحانش نمیکرد هوو براش تعیین نمیکرد اون ومثل یه کالا معرفی نمیکرد!!!!
خیلی ها بودند شوهراشون خیلی بد بود ولی الان شوهراشون عالی شده خب چرا اینا همه معجزه خدایه..... خدا ج ...
ولی دیگه شور وحالی برای آدم نمیمونه اصلااااا مکه چقدر میخوایم عمر کنیم تاکی میخوایم جوون وسرزنده باشیم الان که جوون هستیم باید اتفاقات خوب بیفته نه وقتی که دیگه حوصله خودمون وهم نداریم تاحالا نشده بگن یه مرد زنش بد بوده صبر کرده نه نشده چون زن هاهمیشه بدبخت اند