2777
2789
هیچی نشد نداره.البته ک باید واسه هدف جنگید اگرنه اسمش میشه رویا

ای دختر 

با سی سال سن چطور برم مدرسه آمریکایی درس بخونم😅

دیگه از من گذشته

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم میدونم اجی افسردگی دارم اینم میدونم میخاستم یواشکی برم میخاست بم پول بده گندزدم دیروزیه پیام او ...

ای بابا.نمیتونی از کس دیگ ای پول بگیری؟یجور ک نفهمه.

درکل بنظر من افسرگی یک نوع تلقینه ک ت با خودت داری.هی میگی من افسردم فلانم.بجای این چیزل سعی کن نکته ها و چیز های خوب زندگیتو ببینی

می‌دونی بعضی موقع‌ها دلم چی میگه میگم واقعا شاید خدا می‌خواد من از این طلاق بگیرم...... چون من الان ...

میدونی جیه من پدر ندارم مامانم عمرشو داره پای منو برادرم میسوزونه من ک بچشم دارم اینو میگم.ت این اشتباهو نکن طلاق بگیر بچرم برای خودت کن با خیال راحت زندگی کن

. می‌دونی من برای این میگم شاید مثلاً طلاق خدا می‌خواد من طلاق بگیرم چون شوهرم اصلاً با هم راه نمیاد ...

بچه ی طلاق باشه هزاربار بهتره تا همچین پدری بالاسرش باشه

پس این شب‌های عزیز مثل شب‌های قدر چیه که با یه دعا سرنوشت آدم تغییر پیدا می‌کنه

میرید دعا میکنید میشینید منتظر معجزه برای فرداتون؟😐

صلاح همه ی بنده ها دست خداست اون معجزه هم رخ میده ولی دقیقن یجایی ک شما نیاز بهش دارید.این نیازم خدا میدونه ک کِی هستش.شاید مشکلی ک شما دارید از نظر خودتون بزرگه و ... خدا بهتر از شما میدونه خلاصه