2777
2789
سلامت باشی خواهرم🌺🌺 خدا رفتگان خودتم بیامرزهایشالله دعا کن فقط🌷🌷

ممنونم، سلامت باشی✨🌹

مثل اعضای خونواده خودم برات دعا میکنم، 

آدما میان و میرن، نظر خدا برنگرده🌷🌺🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا خیرت بده🌺🌺ممنونم ازت🌷🌷

خواهش میکنم جوانمرد🌷🙏🏻🌺

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

سلام گفتم شاید لازم تون بشه با توجه به تاپیک هایی که زدید 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

ممنونم ازت🌺🌺

با تاپیک زدن اینجا چیزی حل نمیشه اینجا همه خودشون مشکل دارند 

من خیلی رفتم روان شناس و... اما ایشون فوق العاده بود 

قیمتشم خیلی خوبه 

بهتون پیشنهاد میکنم 

با تاپیک زدن اینجا چیزی حل نمیشه اینجا همه خودشون مشکل دارند من خیلی رفتم روان شناس و... اما ایشون ف ...

بله درسته 

البته هدفم از تاپیک زدن حل شدن چیزی نیست 

صرفا تخلیه احساسی هستش و آرامم میکنه 

ولی ممنونم از راهنماییتون 🌺🌺

حتما ازش استفاده میکنم🌷🌷

بهش میگم نمیخوامت موندن من کنارت تورو بیشتر نابود میکنه و وابستت بیشتر میکنه ی رابطه عشق دو طرفه میخواد اگه یکیمون لنگ بزنیم طرف مقابل صدمه میبینه 

موندنم بدون عشقه و تو باید بسوزی تا ابد  ولی رفتنم باعث میشه تو. بعد ی مدت عادت کنی دوباره عاشق بشی من ادم زندگیت نیستم مطمعنم بهتر از من نصیبت میشه

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️