2777
2789
عنوان

کتاب بوف کور رو کیا کامل خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 133 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیست

خب عزیزم سنی نداری که حسرت میخوری

یک لیست از کتاب‌های خوب و دوست داشتنی و کلاسیک تهیه کن و ماهی یا دوماهی یکی رو بخون

سن ماها که بشی بیشتر هم خوندی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
منم همه این کتابها رو تا زیر ۱۸-۱۹ سالگی خوندمیادش بخیر هر سال میرفتیم نمایشگاه کتاب بالای چمران یکه ...

من ترجمه های زنده یاد ذبیح الله منصوری و محمد قاضی خیلی دوست داشتم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

هدایت واقعیت زندگی رو محکم میکوبه تو صورتت اما هیچ راه حلی رو ارائه نمیده البته نبوغ فوق العادش و جل ...

نیچه رو امتحان کنم 

هدایت که فقط یاس و پوچی داشت 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
هدایت واقعیت زندگی رو محکم میکوبه تو صورتت اما هیچ راه حلی رو ارائه نمیده البته نبوغ فوق العادش و جل ...

نیچه هم منفی باف بوده

کثافت دنیارو میکوبونه تو صورت بی هیچ راه حلی

به آدمایی که بیشتر از من خوندن و باسوادن حسودیم میشه

کتابخونه عضو هستی ؟ 

خیلی کتابای خوبی دارن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خب عزیزم سنی نداری که حسرت میخورییک لیست از کتاب‌های خوب و دوست داشتنی و کلاسیک تهیه کن و ماهی یا دو ...

تا الان حدود هفتاد جلد کتاب رو کامل خوندم

ولی خیلی کتاب ها هم نیمه کاره رها کردم

نمونه ش بوف کور ، سووشون ، طاعون ، ملت عشق، ۱۹۸۴

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بر بلندی‌های بادگیر رو ۱۴ سالگی خوندم بینظیره

من اصن نتونستم باهاش ارتباط بگیرم نمیدونم چرا 

جذابیت داستان فقط بخاطر عشق محال اون دوتاس؟

اسمشونم یادم نمیاد🤦‍♀️