2777
2789

تاثیر داره به نظرتون؟عوارض نداره؟دوستم خریده دوره 4ماهه الان حامله شده نمیتونه مصرف کنه میخام بگیرم ازش استفاده کنم ولی خیلی دو دلم ...دختر عمم دمنوش نیوشا مصرف کرده میگه عوارض نداشته خوبم لاغر شده اینو نمی‌دونم ولی خیلی دو دلم زایمان کردم خیلی چاق شدم میخام لاغر بشم اعتماد به نفسم اومده پایین 

ضرری که نداره چون مجوز بهداشت و سیب سلامت دارن

یعنی گیاهین 

کم بخور ولی زیاده روی نکن و اگر دیدی قندت رو میندازه با خرما خشک بخور

همین دیگ

یسری نتیجه میگیرن یسری نمیگرت شانسیه

مجصولشو نخریدم بدردم نمیخوره

کارشناس فروششون بودم قدیم😐😂

سر همین میدونم

میخواستی بخری میگفتم ولش کن پول نده

ولی چون برا دوستته بگیر بخور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضرری که نداره چون مجوز بهداشت و سیب سلامت دارن یعنی گیاهین  کم بخور ولی زیاده روی نکن و اگر د ...

به نظرت بگیرم ینی؟روزی سه لیوان قبل هر وعده غذایی یه لیوان ...کشی بوده شکایت داشته باشه ازش؟یا عوارض براش داشته باشه؟لطفا جواب بده میترسم بگیرم بخورم چیزیم بشه...بچه کوچیک دارم 

به نظرت بگیرم ینی؟روزی سه لیوان قبل هر وعده غذایی یه لیوان ...کشی بوده شکایت داشته باشه ازش؟یا عوارض ...

هزینه اش رو میخوای بدی بهش یا همینطوری بهت میده؟؟

اگر میخوای پول بدی ولش کن نمیخواد بگیری چون نتیجه نده میزنی تو سر خودت ک چرا نشد😂 پولشو بده باشگاه

نه بابااا چیزیت نمیشه عزیزم😁❤️❤️❤️

انقدرررر میفروخت 😂😂😂😂😂 من خودم روزی کلی فاکتور میزدم برا همین دمنوشه 

چند تا گیاهه دیگ چیزی نداره

یادمه تاییدیه بهداشت و سیب سلامت داشتش بهتر از این اشغالای عطاریه ک معلوم نیست چی میدن دست ادم

منتها نتیجه اش برای افراد فرق میکرد

بعد ها زنگ میزدن یسری میگفتن بدرد نمیخورد نتیجه نداشت اصلا

یسری میگفتن واییییی عالیییی بود فلان بود طوری که خودم کارشناس فروش بودم تعجب میکردم یهو میگفتم واقعا؟؟؟؟ انقدر نتیجه داده؟ اونام میگفتن اره

امتحانش برات ضرری نداره 🙌🏻

من تنهاااا عوارضی ک ازش شنیده بودم این بود ک یسری افت قند دارن ممکنه بعد خوردنش حس کنن قندشون اومده پایین 

یادمه توی کاتالوگش نوشته بود خرما خشک بخورن قندشون متعادل شه

❌️ شما هم ۳ تا لیوان نباید بخوری

روزی یه فنجون و تمام 

هزینه اش رو میخوای بدی بهش یا همینطوری بهت میده؟؟ اگر میخوای پول بدی ولش کن نمیخواد بگیری چون نتیجه ...

به دوستم گفته بود روزی سه لیوان...حالا فردا قراره زنگ بزنم به مشاورش ببینم چی میگه...دوستم که تو این سه هفته که خورده خیلی شکم پهلوهاش آب شده...شما کارشناس همین 5040بودید یا یه شرکت دیگه؟

به دوستم گفته بود روزی سه لیوان...حالا فردا قراره زنگ بزنم به مشاورش ببینم چی میگه...دوستم که تو این ...

همین ۵۰۴۰ بودم

زنگ نزن ک شماره اش میره توی سیستمشون ولت نمیکنن😐😂😂😂 هر کارشناسی شماره ات میره توی سیستمش باید بهت زنگ بزنه 

اره ۳ وعده ست

ولی ۳ تا فنجون

شما چون حساسی ۳ تا نخور

۲ تا هم بسه

با سلام من چربی سوز و لاغری امیر اعلم رو از ۵۰۴۰ خریدم ،مقداری چای سبز بی کیفیت هست ،توش از تخم کرفس ،زنیان و زیره خبری نیست، زنگ زدم ،عکس محصول رو فرستادم که خرده چای سبز با چوب فراوان است خودشونم نتونستند چیزی توش پیدا کنند که عنوان کردند. می خواهم پس بدم میگن اصلا ما مرجوع نداریم ،به نظر من اگه چای سبز مرغوب خودمون بخریم روزی سه فنجان استفاده کنیم بهتره.

با سلام من چربی سوز و لاغری امیر اعلم رو از ۵۰۴۰ خریدم ،مقداری چای سبز بی کیفیت هست ،توش از تخم کرفس ...

سلام واقعا چیز بدرد بخوری نیست؟ اینهمه تعریف میکنن شکم و پهلو رو آب میکنن !!!! 

هر چند من هر چی از ۵۰۴۰ خریدم باب دلم نبود اینکه اولش میگن راضی نبودی پس بده هم الکیه

...
با سلام من چربی سوز و لاغری امیر اعلم رو از ۵۰۴۰ خریدم ،مقداری چای سبز بی کیفیت هست ،توش از تخم کرفس ...

والا من بعد از خریدم پیام شمارو دیدم فقط چون جاریم استفاده کرده بود مطمئن بودم تاثیر میذاره ولی با پیام شما استرس گرفته بودم که نکنه اون الکی اینو گفته باشه ولی خودم با ترس و لرز استفاده کرده اولش فقط بقیه بهم میگفتند چقدر لاغر شدی ولی خودم احساس نمیکردم گفتم ی ماهم پر بشه خودمو وزن میکنم و واقعا 5 کیلو کم کرده بودم تو ی ماه واقعا خوب بود برام.

گفتم اینو بنویسم تا بقیه هم خیالشون راحت باشه واقعا چیز خوبیه