2777
2789

چند روز پیش یهو گفت تو ب من خیلی خوبی کردی اما دوتا کار کردی ک نمیتونم ببخشمت یکی اینکه مادرم اومد تو تالار موقع عروسیمون باهات روبوسی کنه روتو کردی اونور پسش زدی یکی هم اینکه من موقعی ک از داداشت پول قرض کردم واسه عروسی گفتی بهم خاک تو سرت ک هنوز زیر بلیط داداشمی این حرف دومی رو ک گفت خیلی خجالت کشیدم ولی برای مادرش حقش بود چون من رو ن برای انتخاب فیلمبردار ن تالار ن سرویس طلا بردن خودش و دخترش همه کاری کردن تو هیچ عیدی برام هیچی نیوردن چرا باید احترامش میذاشتم تو عروسیه خودم مثل مترسک سر جالیز بودم حالا من اصلأ راجبش حرف نزدم ادامه ندادم از دلش درنیوردم نخاستم سر بحث رو باز کنم ولی از اون روز ک گفته بهم سرد رفتار میکنیم باهم ب نظرتون چجوری باهاش حرف بزنم ک بفهمه من ناراحت بودم این کارو کردم جسارتشو ندارم حرف بزنم راجبش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا منم ناراحت شدم!

حداقل باهاش روبوسی میکردی!☹️

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

خداوکیلی دلایلت کافی نیست هر چی هم بود باید جلو مردم ابرو داری می کردی تو تالار سنگ رو یخ کردی مادرشوهر رو

در مورد پول برادر هم حق داره

شاید زمان بگذره شوهرت یه کم آروم بشه ولی حق داره دلخور باشه

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

والا ما که از ریز برخوردای شما خبر نداریم ولی این دو موردی که گفته واقعا ناراحت کننده بوده رفتارت ، حق داره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببخشید احترام بزرگ تر رو جلو جمع نگه نداشتی کارت درست نبوده حتی اگر اونها اشتباه کردن

منم تا آخر عمر دلم با شوهرم صاف نمیشه با مادرشوهرم که اصلا.

مادرشوهرم به ذهنش خطور نمیکنه من تگ تک کاراش رو یادمه حتی چون نشون نمیدم

خداوکیلی دلایلت کافی نیست هر چی هم بود باید جلو مردم ابرو داری می کردی تو تالار سنگ رو یخ کردی مادرش ...

مگه اونا منو سنگ رو یخ نکردن؟؟هرکی میگفت عروسیت کدوم تالار میگفتم نمیدونم میگفتن شام چی میخواید بدید میگفتم نمیدونم منم ی دختر بودم ک ارزو داشتم ذوق داشتم 

اتفاقا مورد دوم حل میشه با یا عذرخواهی اما خدایی سر اینکه نبردنت خرید و... جلوی مهمونا روبوسی نکردی روت رو برگردوندی ؟؟؟اولا خیلی بچگانه بوده کارت اونم جلوی مهمونا بعدشم من نمی دونم رابطتون الان چطوره اما به همسرت حق میدم کاملا دلخور باشه