چند روز پیش یهو گفت تو ب من خیلی خوبی کردی اما دوتا کار کردی ک نمیتونم ببخشمت یکی اینکه مادرم اومد تو تالار موقع عروسیمون باهات روبوسی کنه روتو کردی اونور پسش زدی یکی هم اینکه من موقعی ک از داداشت پول قرض کردم واسه عروسی گفتی بهم خاک تو سرت ک هنوز زیر بلیط داداشمی این حرف دومی رو ک گفت خیلی خجالت کشیدم ولی برای مادرش حقش بود چون من رو ن برای انتخاب فیلمبردار ن تالار ن سرویس طلا بردن خودش و دخترش همه کاری کردن تو هیچ عیدی برام هیچی نیوردن چرا باید احترامش میذاشتم تو عروسیه خودم مثل مترسک سر جالیز بودم حالا من اصلأ راجبش حرف نزدم ادامه ندادم از دلش درنیوردم نخاستم سر بحث رو باز کنم ولی از اون روز ک گفته بهم سرد رفتار میکنیم باهم ب نظرتون چجوری باهاش حرف بزنم ک بفهمه من ناراحت بودم این کارو کردم جسارتشو ندارم حرف بزنم راجبش
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑
اتفاقا مورد دوم حل میشه با یا عذرخواهی اما خدایی سر اینکه نبردنت خرید و... جلوی مهمونا روبوسی نکردی روت رو برگردوندی ؟؟؟اولا خیلی بچگانه بوده کارت اونم جلوی مهمونا بعدشم من نمی دونم رابطتون الان چطوره اما به همسرت حق میدم کاملا دلخور باشه