2777
2789
عنوان

کسی از دمنوش امیر اعلم 5040واسه لاغری استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 98963 بازدید | 50 پست
سلام ولا من خوردم هیچ فرقی نکردم یک میلیون چهار صدو چهارهزار تومن بابتش پول دادم بجای اینکه دمنوش رو ...

عزیزم خیلی راحت سرچ کن اتحادیه کشوری کسب و کارهای اینترنتی و‌شکایت ثبت کن ، فرداش زنگ میزنن التماس 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای جدی میگی؟خودت چقد کم کردی تو چند وقت؟

من 20 کیلو اضافه وزن داشتم ولی17 کیلو کم کردم تو پنج ماه بهم گفته بودن 5ماه برات کافیه خوب بود اولش زیاد راضی نبودم ولی همه میگفتن خیلی لاغر شدی من سایز خیلی کم کردم آخه همه قبلش میگفتن نمیخوره 75 کیلو باشی حداقل 82 رو داری ولی وقتی استفاده می‌کردم من 2 کیلو کم میکردم ولی همه میگفتن انگاری 6، 7 کیلو کم کردی

من 20 کیلو اضافه وزن داشتم ولی17 کیلو کم کردم تو پنج ماه بهم گفته بودن 5ماه برات کافیه خوب بود اولش ...

خیلی خوب بوده بازم،من ماهی سه کیلوهم کم کنم خوبه،پنج بسته خریدم،اشتهام که خیلی کمتر شده نسبت به قبل،هفته ی اول یک کیلو کم کردم،امید به خدا دیگه پولیه که رفته،ممنون جواب دادی