2777
2789
عنوان

کتاب بوف کور رو کیا کامل خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 133 پست
همه رو خوندم به غیر از سال بلوا ورونیکا خیلی جذاب بوددختری ک رهایش کردی یادمه چقد آخرش اشک ریختمعامه ...

عقاید یک دلقک رو نخوندم من!

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای همین جمله نیچه انقد به من ضربه زده که نگوو حتی من سخنرانی یه عصب شناس و گوش میدادم میگف ادما تو ...

خب چون نیچه رو اشتباه متوجه میشن خیلیا

تو ایران یه سری جملات نیچه رو کات میکنن میذارن تو اینستا ملت همینو میخونن میگن نیچه منفی باف و ضد زن و ایناس در صورتیکه حرفای نیچه پر از استعارس 

ببین عزیزم گوستاو یونگ(روانپزشکه) میگه اگه رنج و افسردگی نباشه روان انسان میگنده مثل یه دندون پوسیده که اگه درد نکنه ممکنه عفونتش به مغز بزنه میگه اگه رنج نباشه روان انسان داغون میشه و اون متوجه نمیشه همونجور که درد جسمی آلارم یه بیماری رو میده درد روحی ام هشدار میده که تو از یه چیزی رنج میبری و تو رو اگاه میکنه 

اصلا خدا تو قران میگه انا خلقنا فی کبد 

مشکل ما اینه میخوایم رنج رو مطلقا حذف کنیم درصورتیکه حذف نمیشه همیشه با ماس 

مقصود نیچه اینه وقتی درستونو از یه رنج و اندوه گرفتین ازش عبور کنین نمونین تو این وضعیت که منجر به افسردگی میشه و عبور ازش باعث قویتر شدنتون میشه  

وگرنه اره بدبختی و بیچارگی اصلا قابل ستایش نیس 

خب چون نیچه رو اشتباه متوجه میشن خیلیا تو ایران یه سری جملات نیچه رو کات میکنن میذارن تو اینستا ملت ...

خب همین 

اصن دست خودت نیس ازش عبور کنی 

خب من از همین طریق فهمیدم خانواده مسمومی دارم

چجوری میخوام اینارو بذارم کنار 

من مجرد دانشجو بی پول

رنج تورو قوی تر نمیکنه 

آگاه تر میکنه اشتباه نیچه اینجاست

آگاهی و هوشیاری هم فقط درده 

به قول مولانا هرکه آن هوشیارتر پردرد تر

خب همین اصن دست خودت نیس ازش عبور کنی خب من از همین طریق فهمیدم خانواده مسمومی دارمچجوری میخوام اینا ...

عزیزم شرایط ایران اصلا طبیعی نیست شرایط فاجعه باره

تقصیر نیچه و ما نیست 

عزیزم شرایط ایران اصلا طبیعی نیست شرایط فاجعه باره تقصیر نیچه و ما نیست

نه اصن خیلی از فیلسوفا به این معترفن آگاهی درد میاره

یه چرخس 

درد آگاهی میاره آگاهی درد

حتی حافظ که تو یه قرن دیگه بوده میگه در این گیتی سراسر گر بگردی خردمندی نیابی شادمانه

ولی خب اره شرایط ایران دیگه دوزخه اصن جهنم عجیبیه رنج توصیف کمیه براش

نه اصن خیلی از فیلسوفا به این معترفن آگاهی درد میارهیه چرخس درد آگاهی میاره آگاهی دردحتی حافظ که تو ...

همینطوره

پائولو کوئیلو یه جمله ای داره میگه نمیدانم لازم بود آن کتاب ها را بخوانم یا نه انگار زندگی کردن در بی خبری راحت بود 

رنجی که فلاسفه ازش حرف میزنن رنج بودن انسانه بقول البر کامو اگه کسی رنج میبره چون میبینه غصه هم دووم نداره حتی درد بی معنیه 

اینکه بدون مشورت با انسان پرتش کنن به این عالم و درد های جسمی و روحی بهش وارد بشه 

حالا یکی مث شما درد بودن رو داره و تو جهنمی مث ایران هم زندگی میکنه 

ولی نیچه تو کتاب چنین گفت زرتشت با معرفی ابر انسان تا حدود زیادی برای رنج بودن راه حل میده 

امیدوارم به ارامش برسیم همه 

موفق باشی عزیز دلم♥️

همینطوره پائولو کوئیلو یه جمله ای داره میگه نمیدانم لازم بود آن کتاب ها را بخوانم یا نه انگار زندگی ...

مرسی عزیزم

راستش دیدن آدمایی مث شما که از حرف کامو ‌و نیچه و آدمای بزرگ نقل قول میکنن و نگرش عمیقی دارن حالمو بهتر میکنه از رنج بودنم کم میکنه❤️

بنظرم دوباره بخونش چون کتابی نیست که با یبار خوندن فهم آذم ازش کامل بشه

آره حتما باید بخونم، اون سالها کلاس های داستان نویسی میرفتم و هر کتابی به دستم می‌رسید رو میخوندم و کلی راجبش بحث میکردم، دلم برای روزای نوجوانی خیلی تنگ میشه، فکرای بزرگ و عجیب غریب، انگار اون موقع قدر کتاب رو هم بیشتر میدونستیم

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔