شوهر خواهرم با زن پسر عموش به خواهرم خیانت کرد پیام ها رو خواهرم تو واتساپ دید ازشون اسکرین شات گرفت و ی فیلم از چت هم گرفت و شماره اون زنه هم افتاده...خواهرم به پدر شوهر اون زنیکه گفته اونم گفته تهمت و مدرک رو کن مدرک داد برد برا عروسش عروس هم کولی بازی در اورد گفت من شکایت میکنم تو رو خدا اینقدر پست نباشید این دختر رفیق صمیمی خواهرم بود چکارا که خواهرم براش نکرد بنظرتون تو دادگاه خواهرم میتونه ثابتش کنه؟؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فقط چ فقط شاهد اونم چند تا با کمک وکیل میشه کاری کرد بقیه پلیس بازی نی نی سایتی هاست
دوست من حتی ژنه رو برد ک گفت با شوهرش بودم قاضی گفت نه و قبول نکرد بعد با چت،منی تو واژن و فیلم تو فلان هتل میخاد ثابت کنه؟!!!!!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
میدونم قاضی های الانم خدا نشناس شدن ....خواهرم بهش گفت شوهرش زیر بار نرفت گفت بیا خونه رو بهم بده طل ...
فعلا آروم آروم پیش برع
اونم عصبی میگه گوش بدم فلان میشه بسیار میشه
آروم بگه هیچی نمیخام،فقط آروم بدون ابرو ریزی نیخام جدا بشم و الا مجبورم وکیل بگیرم و با این مدارک هم اون زن رو ببرم بالای دار و هم خودت رو بی ابرو....
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
آره تو فلش ریخته برا من فرستاده شوهرم هم پرینت گرفته ازشون
کاش شوهرت رو خبر دار نمیکردی
کاری ک من کردم وچوبش رو خوردم
خوب می رفت می گرفتش اگر واقعا درگیرمیشد تجازه نمیداد این بره بغل یکی دیگه این تاپیک برام من غیرقابل ...
آدم عاقل ک سراغ این کارا نمیره عزیزم
عقل نداشتن دیگه
قرار بود ب تهش و ابرو و ترس فکر کنم کداصلا سراغش نمیرفتن از اول
دیگ همه میدونن آخه خواهرم اومده قهر شوهرم اتفاقا ناراحته براش خیلی خواهرمو دوست داشت
من همین فکر رو میکردم حرف گوش نکردم
ولی عزیزم اونهر کاری کنی داماده
بهتر بود فقط بگید ب اختلاف خوردن همین
همه نقطه ضعف و ها واکنش هاتون و رو ضبط میکنه
خواهرانه گفتم عزیزم