2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهرم ب خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5219 بازدید | 148 پست
هیچی به خواهرم گفت اگر پخش کنی بهت تهمت میزنم خواهرم گفت مدرک رو کن

خب پس ترس دارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب می رفت می گرفتش اگر واقعا درگیرمیشد تجازه نمیداد این بره بغل یکی دیگه این تاپیک برام من غیرقابل ...

کاش دروغ بود ولی امام رضا بزنه تو کمر من اگر بخوام دروغ بگم بخدا حقیقت محض حق دارید برای ما هم باورش سخته... اینا اینقدر بهم نزدیک بودن که مادر من تا قضیه رو فهمید بیهوش شد کسی باورش نمیشد این اتفاق افتاده باشه

کاش دروغ بود ولی امام رضا بزنه تو کمر من اگر بخوام دروغ بگم بخدا حقیقت محض حق دارید برای ما هم باورش ...

شوهرخاهرت بفهمه شکایت کردی خودش خونه رو میزنه بنام خاهرت الان فکر میکنه خاهرت کاری نمیتونه بکنه پا پس نکشید

پدرتون ترسیده ازینک مشکلی برای خواهرت پیش بیاد.من از قانون زیاد سر در نمیارم ولی اینو میدونم اگ قضیه زنا باشه قاضی و دادگاه راحت نمیگذرن حالا اگ دختره مجرد بود باز ی چیزی میتونسن در بیارن بگن صیغه شده گناه نکرده اما چون اون زنه متاهله و توی چت و فیلم و پرینت مشخصه ک باهم رابطه دارن حتی اگ زنا نکرده باشن بازم ب ضررشونه. یکم خرج کنین. نگران آبرو و فامیل بازی نباشین کسی ک باید فکر ابرو میبود اون دوتا بودن ن شما و پدرتون

❤️❤️❤️