2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهرم ب خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5235 بازدید | 148 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بهش میگف بیا برام ی س ا ک ریز بزن

استارتر می شه از قاضی بخواهید فیلم دوربین های همون تاریخ هتل چک کنه کامل مشخص می شه این دو نفر تو یه زمان رفتن تو ماشین

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

برای منم عجیب بود۴ سال باهم رابطه ندارنولی اون‌خانم پیام داده امشب همسرتو.....بعد هرچقدر خواب ادم سن ...

باور کن حقیقت محض رو گفتم ... کاش دروغ بود کااااااش...

گفت اگر شوهرم بیدار شد چی گفت بعد بگو رفتم تو اتاق سارا حالش بد بود 

نتیجه چی شد؟

هیچی زن اول چون پشت و پناه نداش هیچ مدله مجبور شد بشینه بی سر صدا بچه هاشو بزرگ کنه و اون زن عفریته خیلی راحت از شوهرش طلاق گرفت زنه اون یکی اقا شد 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ببین اگر خواهرت کوتاه نیاد زنه کارش ب جاهای خیلی باریک کشیده میشه ولی مرده فقط یه شلاق داره و یه جری ...

خواهرم کوتاه نمیاد ولی پدرم خیلی استرس داره میترسه هی به خواهرم میگ بابا میرن شکایتت میکنن میگم آخه پدر من مدرک دستش اصلا درخواست پرینت تماس و پیامک هم میده یعنی چی تو اینقدر استرس میدی آخه 

خواهرم کوتاه نمیاد ولی پدرم خیلی استرس داره میترسه هی به خواهرم میگ بابا میرن شکایتت میکنن میگم آخه ...

ن بابا قاضی خودش دستور نقطه زنی میده کل پیرنت جفت خط ها رو در میاره اون زنو میفرستن پزشکی قانونی اووووووه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده