2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهرم ب خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5235 بازدید | 148 پست
خواهرت محکوم میشه .برده به پدر شوهرش نشون داده.شوهرش هم طلاق نده اوضاع جهنم میشهاگه به پدر دختر نشون ...

اگر یه چت باشه ،شاید بتونه بگه هک شده بودم یا کسی از طرف من پیام می داده و ... 

ولی اگر چندین بار چت داشته باشن و پیامک و تماس  باشه،بعید میدونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا لعنتشون کنه.چ دنیای کثیفی شده

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
لعنت برا ی ثانیس

آره

ذره ایی تعهد و وفا ندارن

حال ادم‌بهم میخوره اینا رو میشنوه

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
سفرشون مشهد بود یعنی اینقدر پیگیری میکنن؟

کاری نداره قاضی یه نامه می زنه برای هتل و فیلم های فلان تاریخ و فلان ساعت ها رو می خواد این یه مدرک خیلی خوب هست

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

نمیخام نا امیدت کنم ولی چون توش اعدام و حرف ناموسی و زن شوهر دار هست در این حد پی‌گیری نمیکنن 

مگه خواهرت معامله کنه با شوهرش ک طلاقم بده تا همه پیام ها رو استوری نکردم و پخش نکردم و اون زن هم به شوهرش فشار بیاره ک گوش کن ب حرفش آبروم تو خطرع 

همینهمه اینا ک تو تاپیک میگن پیگیری کن و قاضی و مدرک انکار پاشون ب دادگاه باز نشده فکر کردن فیلم گاندو هست 

خنده داره قاضی بیاد فیلم پارکینگ مشهد رو در بیارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اگر یه چت باشه ،شاید بتونه بگه هک شده بودم یا کسی از طرف من پیام می داده و ... ولی اگر چندین بار چت ...

بالاخره تو این چهار سال کلی با هم تماس و پیام داشتن

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

کاری نداره قاضی یه نامه می زنه برای هتل و فیلم های فلان تاریخ و فلان ساعت ها رو می خواد این یه مدرک ...

😐خدایی تا حالا دادگاه رفتید؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.