2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهرم ب خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5235 بازدید | 148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت محکوم میشه .برده به پدر شوهرش نشون داده.شوهرش هم طلاق نده اوضاع جهنم میشهاگه به پدر دختر نشون ...

اینطوری هم نیست نقطعه زنی میکنن ساعت پیام ها برای ساعت های ۳شب خواهر 

خواهرت شک نکرده کلا موضوع عحیبه به نظرم مردهاخیانت هم بکنند با زن خودشونم رابطه دارند حاالا شایدکمتر ...

یا علاقه مند ب اون عفریته شده باشع 

مردا در صورت درگیری احساسی فقط از زن خودشون دور میشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خواهرت شک نکرده کلا موضوع عحیبه به نظرم مردهاخیانت هم بکنند با زن خودشونم رابطه دارند حاالا شایدکمتر ...

برای منم عجیب بود

۴ سال باهم رابطه ندارن

ولی اون‌خانم پیام داده امشب همسرتو.....

بعد هرچقدر خواب ادم سنگین باشه تو مسافرت و مخصوصا هتل متوجه میشه اگر همسرش پیشش نباشه

از طرفی هتل ها پارکینگ دارند و همه مجهز به دوربین اصلا امکانش صفره همچین جسارتی!

کسی هم نمیاد شهر غریبه هتل بگیره و ماشینش دورتر از هتل پارک کنه 

و با یه زن نیمه شب بره تو ماشین

نمیدونم چرا اصلا نتونستم باور کنم