2777
2789
عنوان

تلگرام و مامور مخفی

302 بازدید | 33 پست

سلام خانوما من دد راستای طلاقم یه گروهی تو تلگرام هست که وکیل ها هست و سوال حقوقی داشتی میتونی بپرسی من اونجا یه سوال پرسیدم یکی اومد پی ویم و گفت که میتونه کمکم کنه و صبح اول وقت طلاقتو برات میگیرم و مهریه اتم تا گرون اخر پرداخت بکنه باید من هنگ کردم گفت پارت دارم و این حرفا مامور مخفی بود یجورایی گفت برای این کار شماره سیمکارتی بده که بنام خودت باشه بعد هیچی نخوایت نه پول نه چیز دیگه ای به نظرتون جریانش چیه؟ ؟؟

چقدر تند تند تاپیک میزنی🫥

تاپیک قبلی رو هنوز کامنتا رو نخوندی دوییدی یه تاپیک دیگه زدی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شماره تماست رو بده ببین چیکار میخواد بکنه

بهش بگو میخوای در جریان کارا باشی خودت بحث هزینه اش رو بکش وسط چون تو این دورو زمونه کسی مفت برای کسی تره هم خرد نمیکنه حواست باشه

شماره تماست رو بده ببین چیکار میخواد بکنهبهش بگو میخوای در جریان کارا باشی خودت بحث هزینه اش رو بکش ...

من فکر میکنم کلاهبرداریه میترسم شماره تماسم رو بدم اخه با یه شماره تماس حل میشه همه اون کارا؟؟؟

بله خیلی مشکوکه منم تا صبح نخوابیدم فکرم درگیر بود

ولش کن. اصلا بهش فک نکن. آخه چ ربطی داره ک بدون هیچ شروعی یا حرکتی بخاد از شما اطلاعات شخصی بگیره

بعدشم اون از کجا میدونه قاضی میخاد چکار کنه ک سریع بگه حکمش چیه

من فکر میکنم کلاهبرداریه میترسم شماره تماسم رو بدم اخه با یه شماره تماس حل میشه همه اون کارا؟؟؟

نه برای سامانه ها میخوا‌د سنا و … اسمش رو بپرس بزن تو گوگل اگر جزو وکلا باشه میاره اگرم دیدی قائم موشک بازی درمیاره بگو خیرت زیاد نمیخوام…

ولی در کل هرجا بهت گفتن رایگان فرار کن 

ولش کن. اصلا بهش فک نکن. آخه چ ربطی داره ک بدون هیچ شروعی یا حرکتی بخاد از شما اطلاعات شخصی بگیرهبعد ...

نمیدونم گفت شماره تلفنی که بنام خودته رو بده بعدش حله صبح حکم طلاقت میاد