2777
2789
عنوان

به نظرتون به این عکس چند میخوره😶⁉📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2896 بازدید | 263 پست
دلشم بخوااااااد ددددد الان داره پارههههه میشههههههه منتظره بری منت کشی مام دلمون میسوزه که میریم میگ ...

اره والا😂😂😍😍😌 یک ساعت بیخبر میشد زنگ میزد کجااایی چرا یادی از من نمیکنی 🫠 شبا بدون شب بخیر نمیخوابید صبا صب بخیر نمیگفتم شونصد بار زنگ‌میزد

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

اره والا😂😂😍😍😌 یک ساعت بیخبر میشد زنگ میزد کجااایی چرا یادی از من نمیکنی 🫠 شبا بدون شب بخیر نمی ...

خب دیگه منتظره😂 دادی ویسه رووو؟😂😂🤦‍♀️

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخ خدااااااایا چ خوبی درحقت کردم این دخترو سر راهم قرار دادی من قوبانت برماااا

هیچی دعای اکست پشت سرته هنوز عکسشو ورنداشتی از سمت اون اومدم برا تشکر و قدردانی🤣🤣❤❤

خب دیگه منتظره😂 دادی ویسه رووو؟😂😂🤦‍♀️

ن گفتپ بیمارستانم مثلا😂😂😂😂🫠ساعت ۱۲ شب میدم 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

هیچی دعای اکست پشت سرته هنوز عکسشو ورنداشتی از سمت اون اومدم برا تشکر و قدردانی🤣🤣❤❤

😂😂الهی خبر اکسم بیاد ب حق پنج تن بخدا یک خری هم بود حالم ازش بهم میخور خیانتکار دروغگو حرومزاده هول 

😂😂الهی خبر اکسم بیاد ب حق پنج تن بخدا یک خری هم بود حالم ازش بهم میخور خیانتکار دروغگو حرومزاده هو ...

ای خدا 🤣 خب دختر تو که انقد بدت میاد یکم دقتتو ببر بالا ببین بک گراندت عکس اون حرومزاده رو خب🤦‍♀️😂 هم بودنش مصیبت بود هم نبودنش مصیبت شد ای بابا🤦‍♀️🤦‍♀️

وییییی بلدیااااا بیا به مام یاد بدهههه😂😂

گقتم جواب ندی ی بلایی سر خودم میارم و دیگ ن زنگ زدم ن پیام ب همکلاسی قبلنم ک اکس رفیقش بود زنگ زده گفته من رل ملو ام  ارش زنگ بزن مامانش گفته چرا گفته کات کردیم نره بلایی سر خودش بیاره دوستمم‌زنگ زد با اون نقشه کشیدیم دوستم گفته بود بیمارستانه بعد گفته بود چرا چیکار کرده کدوم بیمارستان و دوستم گفته بود گفته بود چرا کات کردین اونم گفته بود گفته بود بشه طلا هم دیگ نمیخامش ادمی ک همچین کاری کنه باید رید ب رابطه  بعد ساعت ۶ اینو گفته ساعت ۱۲ و نیم شب نوشته چیشددد خبری نشد ازش؟😂😂 دوستمم گفته ن امروز گفته رفتم بیمارستان دیدمش 😂😂😂

ن گفتپ بیمارستانم مثلا😂😂😂😂🫠ساعت ۱۲ شب میدم

ببین ببین الان یادم افتاد تهه ویست و جمله اخرت یه تهه بغضی بیا خیلی تاثیرگذاره به جون خودم تضمینی🤣👌

[QUOTE=367154470]ای خدا 🤣 خب دختر تو که انقد بدت میاد یکم دقتتو ببر بالا ببین بک گراندت عکس اون حرومزاده رو خب🤦‍♀️

بابا اصلا بخدا برام مهم نبود حسی نداشتم ب بک‌گراندم ب جان مامانم حتی الان نمیدونم بکمو عوض کردم چی گذاشتم چوم اصلا نگا نمیکنم 😂😂 انقد خنگم

[QUOTE=367154606]ببین ببین الان یادم افتاد تهه ویست و جمله اخرت یه تهه بغضی بیا خیلی تاثیرگذاره به جون خودم تضمین

🤣🤣🤣🤣🤣خوراکمه😂😂😂😂😂میخای زار هم بزنم ارش نرو من بدون تو میمیرم🤣🤣🤣🤣🤣

گقتم جواب ندی ی بلایی سر خودم میارم و دیگ ن زنگ زدم ن پیام ب همکلاسی قبلنم ک اکس رفیقش بود زنگ زده گ ...

جرررر😂 بش میگفتی بگه از استرس رفلاکس معده اس و سرم اینا زدنننن🤣🤦‍♀️ خدیا ببین به چه کارایی افتادیما 😂😂

جرررر😂 بش میگفتی بگه از استرس رفلاکس معده اس و سرم اینا زدنننن🤣🤦‍♀️ خدیا ببین به چه کارایی افتادی ...

ن بابا دوستم گفته قرص خورده کصخل😂

[QUOTE=367154606]ببین ببین الان یادم افتاد تهه ویست و جمله اخرت یه تهه بغضی بیا خیلی تاثیرگذاره به ج ...

وییییی نهههه مرسی شما ایفای نقش نکن یه این دفه رو بعدا خودم برات سیمرغ لورین جشنواره نوجوان پست میکنم جون من نکن🤣 همون یه تهه بغضم بسه🤦‍♀️😂