2777
2789
عنوان

به نظرتون به این عکس چند میخوره😶⁉📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2896 بازدید | 263 پست
ارره خیلی کم سنی

بابا 19 سالمه بچه ننه دیده میشم ینی؟ تو واقعیت با عکسام خیلی فرق دارم نمیدونم چرا همه میگن کوچولو دیده میشی تو عکسا منم به شدت به عکس نیاز دارم الان فرد مورد نظر میبینه میگه بچس:///

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریود پریود بگو نشم😂😂😂🤦‍♀️

دیدی با زر زدنام تایپکت بروز شد 🤣🤣🤣🤣

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

خدا خیرت بده اره خواهر ریده شد بهم اومدن گفتن 13 سالمه🤣🤣🙏

😂😂😂واقعا کوچیک‌میخوری خووو

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

عکس نذار عزیزم. ممکنه وقتی پست میشه متوجه نشی و نتونی پاکش کنی. جدیدا وقتی عکس می‌گذاری، می‌نویسه به ...

سلام

حل مشکل عکس گذاشتن _ مطلب شما به زودی منتشر می شود:

❌️ اول این که توی متن تاپیک عکس نگذارین.

✅️ توی پست باید عکس بگذارین.

💚 یک پست معمولی مثلا حرف یا عدد بفرستین.

💙 بعد سه نقطه زیرش رو بزنین.

🧡 بعد بزنین ویرایش

❤️ حالا توی ویرایش عکستون رو بگذارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامحل مشکل عکس گذاشتن _ مطلب شما به زودی منتشر می شود:❌️ اول این که توی متن تاپیک عکس نگذارین.✅️ تو ...

سلام. 

ممنون از توضیحاتتون🌺. 

به هر حال خیلی عجیب و غیر قابل درکه این همه باگ و مشکل در سایت و همچنین قوانین بی اساسی که دائما مجبور به دور زدنشون هستیم! 

من که دیگه اصلا تمایلی به ثبت هیچ گونه مطلبی از خودم در سایت(چه به واسطه ی تاپیک زدن و چه به اشتراک گذاشتن تصاویر و …) ندارم و این رو اعلام هم کردم. 

در حال حاضر هم صرفا هرازگاهی در تبادل نظر ها و به قصد راهنمایی و … حضور دارم که اون هم کمرنگ تر خواهد شد…

به هر حال من بی توجه به خیل عظیمی از مردم که در این سایت مجازی، درست مثل جهان و جامعه ی حقیقی بی توجه به حقوقی که ازشون گرفته شده صرفا حضور دارند؛ ترجیح می‌دم خودم رو بیش از این تحقیر نکنم و برای بهره مندی از تجربیات سایرین یا پاسخ دهی به بعضی از سوالاتم که به مشورت نیازمند هستند هم از فضاهای اجتماعی دیگری که به حداقل حقوق کاربران پایبند هستند استفاده کنم. 

نکته ی جالب اینجاست که من مدت ها پیش، تاپیک زدم و نوشتم که گاهی برای بیان مسائلی که بازخوانی و مشاهده ی دوبارشون برام آزار دهنده است، نیازمند مشورت و درددل با خانم هایی هستم که شرایطی مثل چیزی که من تجربه می‌کنم رو تجربه کرده باشن. ولی از ترس غمی که با دیدن دوباره ی اون تاپیک ها به سراغم میاد به فضای دیگری مراجعه می‌کنم! 

که مدیریت سایت، به واسطه ی نی نی یار پنجم به من این قول رو دادند که اگر روزی خواستم برای مشکلم تاپیک بزنم برام پاکش می‌کنن! و من هم خیلیی تشکر کردم. 

بنده از اونجایی که به هیچ عنوان سودجو نیستم! از آب گلالود ماهی نگرفتم و تا مدت ها هرگز چنین درخواستی نداشتم. تا اینکه پس از ماه ها من دوباره با دلی پر از غم به خاطر مشکلم به نی نی یار پیام دادم و سوال کردم که اجازه دارم از این حقم استفاده کنم و یک تاپیک خصوصی بزنم و مطمئن باشم که برام حذفش می‌کنن؟!

و ایشون نه تنها اون پیام من، بلکه هیچ کدام از پیام های دیگر من رو  که در رابطه با مشکلات دیگری بودند رو هم پاسخ ندادند! 

انگار صرفا برای ظاهر سازی در یک تاپیک عمومی، یک چیزی نوشتند! و طبیعتاً رسیدگی به پیام هایی که در فضای خصوصیشون  ارسال می‌شد اصلا هیچ توجیهی براشون نداشت …! 

خلاصه که من در تاپیک آخرم به طور خیلی مودبانه تمام گفتنی هارو گفتم! و جوابم قفل تاپیک از سمت نی نی یار بود.!!!

به هر حال ممنون از توضیحاتتون و امیدوارم که برای سایر کاربران مفید باشه🌺

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
سلام. ممنون از توضیحاتتون🌺. به هر حال خیلی عجیب و غیر قابل درکه این همه باگ و مشکل در سایت و همچنین ...

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.