2777
2789
عنوان

به نظرتون به این عکس چند میخوره😶⁉📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 263 پست
فداااتشم😂😂😂مرررسی اخه من دورت بگردم مهربون مرسی وقت میزاری

بمولا مغزم له شده الان هرچی توش بود ریختم وسط 🤣 قربونت برم همین که تو اوکی بشی راحت بشی بسه مهم تویی نه هیچکسه دیگه
 اینو همیشه به خودت بگو❤❤❤

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بمولا مغزم له شده الان هرچی توش بود ریختم وسط 🤣 قربونت برم همین که تو اوکی بشی راحت بشی بسه مهم توی ...

دورت بگردم من چقد تو ماهی اخه جیگگگگر🥰😘😘😍😘😍🥰😘😍امشب پیام پیدپ بهش هرچی شد بهت میگم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترجیحا همینو بزار جلوت از رو بخون 🤣 تو الان شرایطت بده ی چیزی میگی برمیداری بدتر گند میزنی 🤦‍♀️😂 ...

😂😂😂😂😂وای دختر داشتم میخوندم همون توضیحارم داشتم میخومدم بعد یهو ب خودم اومدم دیدم اونا توضیحه نباید بگم😂😂😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

😂😂😂😂😂وای دختر داشتم میخوندم همون توضیحارم داشتم میخومدم بعد یهو ب خودم اومدم دیدم اونا توضیحه ن ...

واییییی گفتم کههه🤣 پسره بلاکت میکنه درجا😂😂🙌

دورت بگردم من چقد تو ماهی اخه جیگگگگر🥰😘😘😍😘😍🥰😘😍امشب پیام پیدپ بهش هرچی شد بهت میگم

حتما حتما منتظرم قربونت برمممم

دیدی قدرت ابراز احساساتتم برگشت😂💔

واییییی گفتم کههه🤣 پسره بلاکت میکنه درجا😂😂🙌

ن بلاک نمیکنه خیلی دوسم داره ولی خب ریدم تو رابطم خودم وای خیللللی دوسم داشت از این ک تو بغلش گم‌میشدم دارم دق میکنم من ۱۸۰ قدمه و اون ۱۹۳ تو بغلش مچاله بودم قشنگ  انقد عکسای مسخره ازم میگرفت هروز میفرستاد میگف وایی ببین عشقم چجوری افتاده تو این ی بار گیر کرده بود ماشینش تو برف طنگ زدم ببینم چیشد گفتم برو داخل ماشین بشین سرده گفت نیست گفتم سرده گفت نیست گفتم عشقم سرده گفت ملو جان عشقم دورت بگردم سرد نیست داد زد من هیچی نگفنم پیام داد خانومم عشقم بیبی من قهری ببخشید منو هی اومد گفت بحث کن باهام سرد نباش بمیرم غلط کردم سر دردونم داد زدم مثل سگ پشیمونم :)) ینی دیشبم سرم داد زد پشیمونه الام

حتما حتما منتظرم قربونت برمممم

خدا نکنه جونممم

دیدی قدرت ابراز احساساتتم برگشت😂💔

😂😂😂😂😂😍😍واب ارههه

ن بلاک نمیکنه خیلی دوسم داره ولی خب ریدم تو رابطم خودم وای خیللللی دوسم داشت از این ک تو بغلش گم‌میش ...

ای وای من فدای تو بشم من
تو گناهی نداری
اگه قسمتت باشه درست میشه
مطمعنم درک میکنه اگه خوب توضی بدی همه چیو
درک نکنه ام خودم با قمه میرم دم خونشون برش میگردونم به زور
خیالت تخت اصا غم به دلت را نده😂 👌❤

ای وای من فدای تو بشم من تو گناهی نداری اگه قسمتت باشه درست میشه مطمعنم درک میکنه اگه خوب توضی بدی ه ...

قررربونت برم خیلی خوبه😂😂😂😂😂 بیا بریم دوتایی دم خونشون  بکشیمش😂 ینی الان چیکار میکنه اونم ب فکر منه؟🙂دلش تنگ‌نشده برلم

وای دختر من الان ترو روانی میکنم😂😂😂

قررربونت برم خیلی خوبه😂😂😂😂😂 بیا بریم دوتایی دم خونشون بکشیمش😂 ینی الان چیکار میکنه اونم ب فکر ...

دلشم بخوااااااد ددددد الان داره پارههههه میشههههههه منتظره بری منت کشی مام دلمون میسوزه که میریم میگیم خون پسر جوون نیوفته گردنمون وگرنه مارو چه به اون اصن خواهر😌😂

چه حرفیه میزنی دخترممممم قشنگم 🙃🤍🤍🤍

اخ خدااااااایا چ خوبی درحقت کردم این دخترو سر راهم قرار دادی من قوبانت برماااا