2777
2789

🔻‏دادستان رشت درباره ‎گروگان‌گیری ۲ ساله یک خانواده:

🔹این خانواده از قبل، تصمیم به ‎مهاجرت داشتند و گروگان‌گیر‌ها آنها را تهدید جانی می‌کردند که به اقوام خود اعلام کنند مهاجرت کرده‌اند

🔹در جریان ملاقات مردمی دستگاه قضایی استان، فردی مراجعه و اعلام کرد اعضای یک خانواده چند وقتی است ‎گروگان گرفته شده‌اند؛ این فرد همسایه آن‌ها بود

🔸گروگانگیری از کجا شروع شد؟ خانم گروگان‌گیر در رشت با یک خانواده متمول که پدر خانواده وکیل بود، آشنا بود و از چندین سال قبل با مادر خانواده ارتباط داشت، تمام اعضای خانواده را شناسایی کرده بود و می‌دانست که می‌توانند از آنها اخاذی کنند. بعد از مدتی این خانم با ترفندی همسر و مادر زن وکیل را به خانه دو گروگانگیر که آنها را برادر خود معرفی کرده بود می‌برد و آن‌ها را با آبمیوه مسموم، بی‌هوش می‌کند.

🔸گروگان‌گیر‌ها با تلفن مادر خانواده به شوهر وی (پدر خانواده) پیام می‌دهند، آدرس می‌فرستند و به او اعلام می‌کنند حال مادرهمسر وی بد شده است و سریعا خودش را به آدرسی که می‌دهند، برساند. بعد از آمدن پدر خانواده، وی را نیز گروگان می‌گیرند. با همین ترفند خواهر و برادر همسر، را نیز بی‌هوش می‌کنند و گروگان می‌گیرند.

🔸خانم گروگان‌گیر بعد از گروگان گرفتن این افراد، به منزل این خانواده مراجعه می‌کند و به لحاظ شناخت قبلی از این خانواده داشت به بهانه پیشگیری از کرونا به ۳ فرزند آن‌ها نیز قرص بیهوشی می‌دهد و بعد از بیهوش شدن آن‌ها، بقیه اعضای خانواده را نیز به منزل خودشان که یک خانه دو طبقه بود، منتقل می‌کنند و از این زمان گروگان‌گیری این خانواده در خانه افراد گروگان‌گرفته شده شروع می‌شود.

سرصبح تاپیک دلهره اور اخه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۳تا روایت مختلف از نوع آزادیشون خوندم اصلا شک برانگیزه خصوصا مرد خانواده

یه بارگفتن یکی ازهمسایه ها اصلاع داده

یه بارگفتن مردخانواده وکیل بوده گروگانگیرا باهم دعوا داشتن میبرنش دادگاه ب عنوان وکیلشون واونجا خط میده به آشناهاش ومشکلشو میفهمن

یه بارم گفتن گروگانگیرها باهم دعوا کردن ازهم شکایت کردن قاضی از روی گوشیشون میفهمه

من ۳تا روایت مختلف از نوع آزادیشون خوندم اصلا شک برانگیزه خصوصا مرد خانوادهیه بارگفتن یکی ازهمسایه ه ...

نمی دونم ولی ظاهرا کلی اسناد را به زور به نام خودشون کردند

من ۳تا روایت مختلف از نوع آزادیشون خوندم اصلا شک برانگیزه خصوصا مرد خانوادهیه بارگفتن یکی ازهمسایه ه ...

آره 

اصلا خیلی مشکوک بود 

میگن طی ۲۹ ماه فقط نان لواش خوردیم 

اما ظاهرشون اینو نمیگه مگه تغذیه اینطور باشه آدم اینطور خوب می مونه