2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرشب ۱۰۰بار استغفرالله ربی و اتوب الیه بگو و امیدت به خدا باشه،خدارو چه دیدی؟یهو دیدی شد😍

دلم نمیخواد دیگه تلاشی کاری کنم واقعا خسته شدم 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

همسرتون قدر میدونه؟منم همسرم بچه دار نمیشه و خودمو با درس پشغول کردم تا استخدام شدم الان همه چیز دار ...

همسر من مهربونه خداروشکر 

خانواده بسیار خوبی دارن بخصوص پدر همسرم 

تا حالا به من نگفتن چیزی یا کلمه ناراحت کننده ای 

همسر من مهربونه خداروشکر خانواده بسیار خوبی دارن بخصوص پدر همسرم تا حالا به من نگفتن چیزی یا کلمه نا ...

خب خدارو شکر حداقل اگر یه چیز نداره هزارتا خوبی داره

من متاسفانه همسرم و خانوادش اینطوری نیستن و خیلی دوسدارم جدا بشم اما نمیشه 

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

میخواستم ای وی اف کنم دکترم گفت ذخیرت بالاس هایپر میشی فعلا تحت نظر باش ببینم چی میشه ولی من واقعا د ...

اینکه ذخیره بالاست ممکنه درست شه

توکل به خدا آن شا الله به حق طفل در آغوش حضرت مریم و حضرت زهرا صاحب اولاد سالم و صالح بشید 🌸

پیش متخصص طب سنتی هم اگه خواستید برید

ورزش سبک انجام بدید ان شا الله درست میشه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

شما باردار میشید اینهمه دل نگران نباشید وقتی مشکل ندارید

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نه 20سوالی نیست. فقط خواستم بهش بگم که اهواز دکتر خوب داره، ببینم مسافتش دوره میتونه بره واسه درمان

اهواز از ما خیلی دوره عزیزم همین دکتری که تو شهر خودمون میرم هم تو پیجش اینجور نمونه هایی داره 

اما من ذخیره تخمدانم بالاس دکتر میگه حتما هایپر میشی فعلا به صلاحت نیس

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

میخواستم ای وی اف کنم دکترم گفت ذخیرت بالاس هایپر میشی فعلا تحت نظر باش ببینم چی میشه ولی من واقعا د ...

عزیزم کلی راه نرفته داری 

بعدحدود  هفده سال با ای وی آف خدا بهم بچه داده 

که الان هم نمی‌گذاره بخوابم 😂

تازه همسرم تحویلش گرفت 

از بس راه رفتم تو خونه شب تا صبح