2777
2789

۱۷ سال بودم به پسر عمم که لیسانس بود و کارمند ازدواج کردم،نذاشت آزاد و پیام نور بخونم وفقط می گفت دولتی ومنم  خیلی درسخوان نبودم که دولتی قبول شم ،بسیااار زیبا و از لحاظ چهره خیلی ازش سربودم ...بعدها موقعیت ایجاد شد برم سر کا،ر نرفتم...همسرم راضی بود برم ...چندین سال گذشته بماند تو دعوا همیشه بهم می گه هیچ چی نیستی و منو با زنای دیگه که سر کار می رن مقایسه می کنه..وهمیشه میگه فلان زن زرنگه و...تا میام توقعی ازش داشته باشم می گه تو جای خواهرای من که کارمندن بودی چکار می کردی ...اعتماد بنفسم با حرفاش نابود شده ..ازش خسته ام ..یه بار بهش گفتم حرفات اذیتم می کنه ..گفت من می گفتم با خودم تو سنت کمه ازدواج کنیم خودم راه رو نشونت می دم و می ری سرکار و...ولی اون چیزایی که من می خواستم نشد ...الان می گم کاش دستم تو جیب خودم بود و انقد زر مفت اینو نمی شنیدم ..وضع مالی مون بد نیست ..مثلاً می گه شاغل بودی الان راحت تر می رفتیم خارج از کشور ..کاش اصلا ازدواج نمی کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه بعضی از افراد درک درستی از ازدواج و رابطه رو ندارن 

همین که میگه ( تو سنت کم بود خواستم فلان بشه و خودم راه رو نشون بدم ) یعنی از اول ذهنیت اشتباه داشت ! 

و همین عدم درک باعث اذیت و ازار میشه 

و متاسفانه نتیجه این رفتار ها در آینده روی شخصیت کودکتون هم تاثیر می‌ذاره ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بگو وقتی اومدی منو گرفتی میدونستی من شاغل نیستم

الانم وظیفته خرجمو بدی

بگو خودتم نخواستی دانشگاه برم 

من اونموقع بیشتر از ازاد قبول شدن در توانم نبوده میخواستی بذاری برم

بعدشم اگه خودت دوس داری کار کنی کار کن 

ولی این همه زن خانه دار هست ،اعتماد بنفس چرا نباید داشته باشی؟

😁😁خب ببین توام قشنگ ب خودش پس بده

یجایی ک گند زد  بکوب سرش

بعدشم تا کار پیش اوم د برو😁 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

کاش مادخترایه سری جاهاعقلمون درست کارکنه  ولی متاسفانه بعدهامیفهمیم چ شکری خوردیم دخترخوب کاش قبل خونه داری دستت توجیب خودت بودبعدشوهرمیکردی ولی روزگاراول ازت امتحان میگیره بعدبت درس میده

من میرفتم سرکار الان ۱ ماهه دیگه نمیرم تصمیم گرفتم نرم ازبس درامدمو گذاشتم توی زندگی و با سختی از پس کارام برمیومدم الان حس میکنم ازم سواستفاده شده اصلا نرو الان شاغل بودی هم شوهرت اصلا نباید روی پول تو حساب میکرد چه توقعاتی داره