2777
2789
عنوان

روم نمیشه به جاریم بگم بیا خونمون

479 بازدید | 56 پست

باهم خوبیم سلام و احوالپرسی توی مراسما داریم 

وقتی هم باهاش حرف بزنم گرم میگیره 

ولی خونه هم نمیریم فقط عیدا میریم 

دوس دارم بیاد خونم اما نمیدونم بهش چجوری بگم اخه فقط تو اینستا پستهای همو لایک میکنیم حتی تلفنی هم حرف نمیزنیم اما چندبار من رفتم خونش خیلی گرم و مهربون برخورد کرده 

الانم مادرشوهرم ی گوهی خورده میخاستم به جاریم بگم که بره بهش برسونه که بدونه حرفاش به گوشم رسیده اما نمیدونم چجوری به جاریم بگم بیاد خونم 

بهش پیام دادم و حال و احوال کردم اونم سنگین و محترمانه گفت ممنون ماخوبیم شما خوبین ؟ 

منم خونم قبلا ازش دور بود الان اومدیم نزدیک همین جاریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادی دعوتش کن 

اشکال ندارع که 

امااا اینجوری که حرف مادرشوهرت بگی و فلان نه 

این اشتباهه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

ادم به جاریش حرف میگه که ببره واسه مادر شوهر ؟؟ 

تازه عروسی ک انقد ساده ای ؟؟؟ 

اصلا و ابدا به جاریت بد خانواده شوهر یا اختلافت رو نگو 

چون سو استفاده میشه و هزاران داستان درست میشه

اگ حرفی داری خودت بگو یا ب شوهرت بگو بگه 

اما یه غریبه رو واسطه نکن

عزیزم بی فرهنگ بازی در نیار دیگ

ینی چی حرفا رو ب اون برسونی اون قطعا با همچین شخصیتی ک داره عمرا ب مادرشوهرت بگ فقط خودت رو خراب میکنی و از چشم میندازی 

خودت با غیبت خراب نکن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...