2777
2789
عنوان

روم نمیشه به جاریم بگم بیا خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 57 پست

داشت خوب پیش می‌رفت.

تا جایی که نوشتی میخوای جاری ت حرف تورو ببره واسه مادرشوهرت!

خودت سر شوخی رو باز میکنی!!!! بعد میگی جاری م و مادرشوهرم پشت سرم حرف میزنن

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

با جاری غیبت مادرشوهرو نکن خودت خراب میشی اخر

برام مهم نیستن هیچ کدومشون فقط میخام بفهمن گوهایی که که میخورن خبراش میرسه تا بلکه دیگه کمتر گوه بخورن پشتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چند بار رفتی خونش توام شامی ناهاری زنگ بزن دعوتش کن حرفاتم بهش بزن

اون دعوتم نکرد من خودم میرفتم که یکی دو ساعت پیشش باشم بعد به زور شام و ناهار نگه میداشت اما اون نمیاد که من نگه ش دارم همیشه هم میگه ما دعوتی نیستیم هرکی بیاد و بره غذا نگه میداریمش اما خودش نمیاد خونه من

بیخیال جاریت چه خوبه که حد و رعایت میکنهمردم از فضولی خانواده شوهر تو زندگیشون مینالن حالا که یه خوب ...

اونا کرم دارن که من نمیرم کات کردم بعد دور دور کرمشونو میریزن منم میخام ی کم خودمو خالی کنم تا این خبر ببره اونا هم دست و پاشونو جمع کنن

خب بهش بگو امشب تشریف بیارید دور هم باشیم حالا که راهمونم دور نیست و ... آخه یه دعوت کردن ساده کاری ...

بهترین جوابو دادی 

بخدا من پرسیدم چجوری دعوتش کنم همه اومدن بجای راه حل دادن گفتن با جاری غیبت نکن 

بابا من حتما خونواده شوهرم برام مهم نیستن که میخام هرچی از دهنم درمیاد بگم تا براشون خبر ببرن دیگه 

خواهشا با جاری در مورد خانواده شوهر گرم نگیر که تر میشه تو رابطه ها

رابطه ها الانم تر هست شایدم بدتر 

من کاتم باهاشون 

فقط میخاسم ی چیزایی بگم که اینم خبر ببره  خالی شم 

مادرشوهرم گاوه بعدم در حد من نیست ه باهاش دهن به دهن بشم بعدم من کات کردم نمیرم خونش

خب دیگه چه بهتر شما ک چشمتون به چشم هم نمیخوره حرفا شو نشنیده بگیر..ما فقط از رو دلسوزی میگیم با جاریت در این حد صمیمی نشو چون خودمونم این مسائل رو تجربه کردیم..

تعجب نکن شاید همه مث تو مونده ارتباط با خونواده شوهر نیستن

بین باز هم سطحی بودنت مشخص شده

اخه چ ربطی ب خانواده شوهر داره!

دارم میگم شما خودت رو خراب میکنی با این کار

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
رابطه ها الانم تر هست شایدم بدتر من کاتم باهاشون فقط میخاسم ی چیزایی بگم که اینم خبر ببره خالی شم

بگو شوهرت خبر ببره برات

من تو عقد یه بار به جاریم گفتم اینا مامانی هستن نمیدونم چه بلبشوی به پا شد.

درصورتی که خود جاری نشست حرف دلشو باز کرد و گلگی از طایفه ی شوهر

از اون روز باهم سلامعلیکم نداریم دیگه 10 سال میگذره

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بهترین جوابو دادی بخدا من پرسیدم چجوری دعوتش کنم همه اومدن بجای راه حل دادن گفتن با جاری غیبت نکن با ...

درسته گلم،شما سوال پرسیدی منم جواب دادم بهتون فقط 

خب بقیه که توی زندگی شما نیستن که قضاوت کنن به خانواده شوهرتون یا جاریتون چی بگید چی نگید

شما خودت بهتر از همه میدونی ،درست نیست آدم دخالت کنه🙂