2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شل که میشه باید بعدش جراحی پوست اضافه کنه ولی تو این وزن اینهمه بالا به انواع جراحی از لیپو تا اسلیو هم فکر کنه بد نیست چون حداقل ۳ سال مداوم ورزش و رژیم و چالش داره 

کاش تو اینجا بودی 💔

شل که میشه باید بعدش جراحی پوست اضافه کنه ولی تو این وزن اینهمه بالا به انواع جراحی از لیپو تا اسلیو ...

خوب اخه میگن اگر آهسته وزن کم کنی

پروتئین رژیم بالا باشه

ورزش ونی 

روغن بمالی 

آب به اندازه بنوشی

شل نمیشی

خوب اخه میگن اگر آهسته وزن کم کنیپروتئین رژیم بالا باشهورزش ونی روغن بمالی آب به اندازه بنوشیشل نمیش ...

ایشون همه این هایی که گفتی انجام بده ان شاءالله 

تغذیه خوب و ورزش و مکمل

پوستش شُل نمیشه

اگه هم شد اون قدری نیست که بیشتر از اضافه وزنش به چشم بیاد

گر مِی نخوری طعنه مزن مستان را
خوب اخه میگن اگر آهسته وزن کم کنیپروتئین رژیم بالا باشهورزش ونی روغن بمالی آب به اندازه بنوشیشل نمیش ...

شما هر کاری انجام بدی عوارضش از چاقی کمتره

خواهرم هزارتا کار کرد انواع دکتر رژیم و روزی دو بار استخر و باشگاه و مربی خصوصی، آخرش رفت عمل کرد

اسلیو نه بازگشت داره

بای پس معده کن راحت میشی پس فردا هزار تا چربی و دیابت و زانودرد نمی‌گیری

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

عزیزم باید سبک زندگیت عوض کنی، یعنی به اندازه و سالم غذا خوردن به همراه ورزش یا پیاده روی. 

و زیاد روی اعداد قفل نکنی فقط عادت کنی به اونکارا

اینطوری به مرور کم میشه وزنت

من دو سال قبل رهتاک ثبت نام کردم سالم خوردن یاد میداد، گرسنگی طولانی و محدودیت و این چیزا نداشت و من 15 کیلو در حدود 4 ماه کم کردم

عزیزم باید سبک زندگیت عوض کنی، یعنی به اندازه و سالم غذا خوردن به همراه ورزش یا پیاده روی. و زیاد رو ...

هزینه اش هم نسبت به رژیم های مختلف و دکترهای تغذیه خیلی کمتر بود. 

دوسال پیش دوره 2.5 ماهه 250

دوره 5 ماهه 350

الان شاید گرون تر باشه

آموزش رایگان هم تو کانالش داره اوناهم مفید هستن. 

@rahtak