2777
2789
عنوان

روم نمیشه به جاریم بگم بیا خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 57 پست
این جاریم خودشدل خوشی از خونواده شوهر ندارهدبعدم من قبلا چندبار به جاریم گفتم اوتم خبر برده برا مادر ...

عزیزم توصیمو جدی بگیر من زیاد دیدم از این موارد برو هر کسی میخوای متحد بشو با جاری نشو 

اول میخواستم بگم‌ خوب دعوتشون کنید دیگه... بعد دیدم قصد خیر نداری ظاهراً!هیچی همون نیاد بهتره.

اخه اصلا خونه همدیگه نمیریم خونه جاریای دیگم میره خونه من نمیاد فک میکنه من اهل دوری ام 

قصدم اینه که حرفایی که پشت سرم زدن رو به جاری بگم که خبر ببره تا دیگه زر زر نکنن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون جاری که خبر تورو میبره میرسونه به گوش دیگران مطمئن باش خبرای دیگرت رو هم که بعضی وقتها از دهنت در رفتو پیشش گفتیرو به دیگران میرسونه 

اگه با کسی مشکی داره رک و راست به خودش بگو مشکلتو با طرفت خودت حل کن نا با پیامرسون 

عزیزم توصیمو جدی بگیر من زیاد دیدم از این موارد برو هر کسی میخوای متحد بشو با جاری نشو

اخه هیچ کدومشون برا من مهم نیستن من فقط چون میدونم این خبر کشی میکنه میخام بهش بگم که بره خبر ببره دیگه پشت سرم گوه خوری نکنن 

اخه هیچ کدومشون برا من مهم نیستن من فقط چون میدونم این خبر کشی میکنه میخام بهش بگم که بره خبر ببره د ...

خب خوشگل خانم علاوه بر حرف های تو چهار تا هم از روی دل خودش می‌زاره و می‌بره میگه در صورتی که تو نگفتی اون حرفای دل خودشم اضافه می‌کنه 

همون جاری که خبر تورو میبره میرسونه به گوش دیگران مطمئن باش خبرای دیگرت رو هم که بعضی وقتها از دهنت ...

من باهیچکی از خونواده شوهر رفت و امد ندارم 

اما خودشون باهم رفت و امد دارن 

فقط این جاریم باهام خوبه اما خونه همدیگه نمیریم 

گاهگداری حرفایی که میخام بزنم رو به این میگم که خبر ببره براشون 

خب خوشگل خانم علاوه بر حرف های تو چهار تا هم از روی دل خودش می‌زاره و می‌بره میگه در صورتی که تو نگف ...

بعدم خانواده شوهر رو ول کن کلا در حد یک سلام و احوال پرسی بزار هر چی می‌خوان پشتت بگن بالاخره خسته میشن 

خب خوشگل خانم علاوه بر حرف های تو چهار تا هم از روی دل خودش می‌زاره و می‌بره میگه در صورتی که تو نگف ...

بذار اضافه کنه بهتر 

تا مادرشوهرم بفهمه من اون دختر صبور و بسازی که احترام نگه میداره و بقول خودشون بی زبون هستم هم میتونم مث خودشون باشم 

اتفاقا میخام بدگویی کنم تا بفهمه دیگه پشت سرم زر زر نکنه چون خبراش میرسه

ببین هر چی هست بین خودت و مادرشوهرت باشه بهتره اگر گله داری یه روز تنها برو خونه ی مادرشوهرت بهش بگو چنین چیزی شنیدی حالا از کی شنیدی؟مردم یه کلاغ چهل کلاغشون زیاده

من باهیچکی از خونواده شوهر رفت و امد ندارم اما خودشون باهم رفت و امد دارن فقط این جاریم باهام خوبه ا ...

جاریت باهات خوبه چون ازت حرف میکشه تو هم به خیال خودت پیروز که تونستی حرفاتو به طرف مقابلت از طریق جاریت برسونی ولی نمیدونی چه چیزایی که این جاریت از حرفات فهمیده وهرچی خواسته از زبون تو به مادرشوهرت گفته و چندتا حرف هم رو درددلای تو  انداخته و تحویلشون داده 

خدا خیرت بده یعنی میخوای با جاری بشینی غیبت مادرشوهر کنی ؟😳😳😳😳خودت نمیتونی زنگ بزنی به مادرشوهرت ...

مادرشوهرم کلا منو ندیده میگیره شماره همو نداریم