2777
2789
عنوان

میخوام ی تصمیم بزرگ بگیرمو پدر مادرمو بزارم خونه سالمنداااان

| مشاهده متن کامل بحث + 3780 بازدید | 120 پست
هزینش بالاس میتونی پرداخت کنیحق داری عزیزم

اره میتونم فقط نبینمشون اسمشونو نشنوم میدونی چیه وقتی بهشون حتی فکر میکنم یاد اون دردای کتکا میوفتم الکی الکی تنم درد میگیره عین همون قدیما 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی هیچ پدر مادری رو محتاج فرزندان نکن 

امیدوارم این حرفا فقط خیالبافیای ذهنت باشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

چرا یک درصد به این فکر نمی‌کنی که الان ب این موقعیت رسیدی ک خدا امتحانت کنه؟ میتونی بزرگی کنی و ببخش ...

میدونی چیه بلد نیستم بزرگی کنم یادمه من شونزده سالم بود تازه میخواس برم دبیرستان پای لمپای تریاکش منو قول میداد ب رفیقاش ک با پسراشون من ازدواج کنم ک سودای درس خوندن و کسی بودن از سرم بپره چون به قول بابام زن نباید فک کنه گوزیه 

از کی باید بزرگی کردنو یاد میگرفتم من حاضرم ب تک تک حیوونای گشنه گوشه خیابون کمک کنم حاضرم دست هر فقیری ک میبینم و بگیرم حاضرم نخورم کار خیر کنم 

ولی این ادمای احمقو نزارم ی روز خوش ببینن 

به نظرم خونه سالمندان یه شکنجه نیست پول میدی در ازاش ازت مراقبت میکنن اینطوری هم شما راحت هستین هم ا ...

نگو.. انشاله همیشه سلامت  پا برجا باشی 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه ای ندارم و نمیارم چون میترسم عین پدر مادرم اون بچرو روانی کنم چون میترسم اون عقده هایی ک سر دلم ...

تاپیک قبلت که یه چیز دیگه میگه

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

الهی هیچ پدر مادری رو محتاج فرزندان نکن امیدوارم این حرفا فقط خیالبافیای ذهنت باشه

فرزندی ک محتاج باشه چی مگ شما تو زندگی من بودی میدونی همین پدر مادر چ زجرایی منو دادن الان انتظار دارن زندگی ک ساختمو ب پاشون بریزم زهی خیال باطل

فرزندی ک محتاج باشه چی مگ شما تو زندگی من بودی میدونی همین پدر مادر چ زجرایی منو دادن الان انتظار دا ...

اسی همسرت چه کارست؟

خودت شاغلی

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

درکت میکنم استاتر

منم مادرم خیلی تو کودکی و نوجوانی من و زجر داد

به خاطر ناپدری من رو کتک میزد و وحشتناک شکنجه میداد

چیزهایی که اگه بهتون بگم باور نمی‌کنید 

پیش هر روانشناسی هم که گفتم باور نکرده!گفته دروغ میگی!

ولی مشکل اینجاس مادرم بعد از یک سنی مثلا وقتی وارد ۵۰ سالگی شد تغییر رفتار داد 

مهربون شد

شد یک مادر ایده آل

الان سال های زیادیه کلا یک آدم دیگه شده 

و من نمیدونم ببخشم یا نبخشم 

سال هاس نذاشتم بچه هامو ببینه چون هر مشکل روحی و روانی که امروز دارم به خاطر مادرمه

اونا بد کردن شکی توش نیس

تو نکن 

نبخش ولی نندازشون ب ذلت

بسه اسی بقول خودت مگ نیوفتادن ب گدایی؟؟چیزی از اون غرور نمونده ک بخوای خورد کنی 

رحم کن همون جور ک خدا بهت رحم کردو واست ساخت

نکن اسی نکن قلبت آروم نمیشه

مث اینک نمیتونن علنن ب گدایی افتادن کی فکرشو میکرد پسر حاجی ب روزی بیوفته ک نتونه خودشو جم کنه یاد ر ...

یعنی میشه منم این روز ببینم 

میشه ببینم تقاص تک تک بدی هاشونو و آشنایی که ریختمو پس بدن

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

اونا بد کردن شکی توش نیستو نکن نبخش ولی نندازشون ب ذلتبسه اسی بقول خودت مگ نیوفتادن ب گدایی؟؟چیزی از ...

هر کاری میکنم نمیتونم ببخشمشون دست خودم نیس حتی شوهرم میگ بزار بیان تو خونه پایین ما پدرت بیاد تو مغازه ور دست من وایستادع ولی با شوهرم دعوایی گرفتم ک الان دو س روزه پیشش نمیخوابم انگار همه حرص دلم داره تازه میشه