2777
2789
عنوان

مور مور و چندش بچه

421 بازدید | 15 پست

پسرم ۱۶ ماهشه به چیزای فرفری و گیلگیلی واکنش میده خودشو میلرزونه ..چندشش میشه انگار..از سه چهار ماهگی هم اینجور بود..الان چون بر خوردش با اشیا بیشتر بازم بیشتر مور مورش میشه..میگم ی وقت بد نباشه..شما تجربه ایی ندارین؟؟فوبیا و اینا نیست؟؟

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مرور زمان برطرف میشه این حالت انزجار احتمالا بخاطر اینه که. کودکتون قبلا. با یک چیز واقعا ازارنده همزمان و کنار هم با این موردهای غیر خطرناک روبرو شده و اصطلاحا شرطی شده حالا به این موردهای معمولی واکنش انزجار نشان میده 

چون خیلی کوچولو سخته شرطی شدنش را خاموش کنید صبر کنید بزرگتر بشه خودبه خود برطرف میشه اگر ادامه یافت باید تکنیک های رفتاری خاموش سازی شرطی شدن را با کمک یک متخصص براش انجام بدید

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
به مرور زمان برطرف میشه این حالت انزجار احتمالا بخاطر اینه که. کودکتون قبلا. با یک چیز واقعا ازارنده ...

بله ممنونم..لطف کردین..

و اینکه من خودم ی اضطراب رو بعد سقطم حدود چهار سال پیش تجربه کردم بسیار شدید بود ی سال دکتر نرفتم و بعد اون  شش ماه دارو خوردم که باردار شدم و قطع کردم..الان خیلی بهتر از اون موقع هستم ولی بازم مضطرب هست.و این اضطراب یخیلی توی خانواده ما شایع هست.الان چ راهکاری هست که من بتونم نذارم پسرم وارد این زنجیره فامیل بشه..اگه جواب اینه که خودم مضطرب نباشم.چطور استرسم رو کم کنم.واینم بگم که من از ترس میترسم..یعنی از اینکه توی یک شرایط بترسم میترسم..

بله ممنونم..لطف کردین.. و اینکه من خودم ی اضطراب رو بعد سقطم حدود چهار سال پیش تجربه کردم بسیار شدی ...

باید دید اضطرابتون علت دارد یا نه اگر علت دارد راهکارهای مقابله با ان استرسور خاص به شما اموزش داده میشود حتی ممکن علت اضطرابتون فکرهای خاصی باشد در این صورت تکنیک های شناختی برای مقابله با ان فکر مولد اضطراب به شما اموزش داده میشود

اما اگر اضطراب علت خاصی نداشته باشد احتمال دارد شما دچار اضطراب. Generalize. یا تعمیم یافته یا شناور باشید در این صورت باید شدت ان ارزیابی بشود معمولا این نوع اضطراب ها تو سطح روانکاوی خوب درمان میشه

برای عدم انتقال به فرزند. چون معمولا بجز عامل ژنتیک  الگوگیری از والدین و همانند سازی راه انتقال است و در سنین بالاتر تقلید از نحوه تفکرتوام با اضطراب 

در سنین پایین رفتارهای سمبل اضطراب را در مادر کنترل و اصلاح میکنیم تا کمتر کودک شاهد این رفتارها باشه و الگو برداری مشکل افرین نشه

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

نمیدونم از چ نوعیه اولین بار ی بار خیلی خسته بودم و البته بدنم هم بسیار ضعیف و کم خون بودم و هم مشکلات خانوادگی داشتیم ..فشارم رو گرفتم ۱۳ بود یهو هول دنیا تو دلم ریخت که دارم میمیرم.تا حدود ی سال علاعم مختلف رو توی بدنم میدیدم و فکر میکردم هر کدوم بیماری خاصیه.یا دارم سکته میکنم یا سرطان دارم یا هر چی.خیلی طول کشید تا اینکه متوجه شدم مشکلم روانی هست و جسمی نیست..از وقتی متوجه شدم دیگه از بیماری نمیترسم فقط از ترس شدیدی میترسم که فشارم رو بالا ببره و مثلا باعث بیماری بشه برام..طوری شده که به شدت به دستگاه فشار خون فوبیا دارم..و اگه بدونم قراره فشارم رو بگیرن عرق میکنم بعد یخ میکنم و فشارم میره بالا ..اکثرا سر هیچی و چیزای بیخود استرس دارم و از چیزایی که بقیه میترسن من نمیترسم..میگم نکنه مهمون بیاد من اضطراب بگیرم..و همون اتفاق هم میافته..یا گوشی زنگ بخوره قلبم میریزه.خطاهای شناختی رو از کتاب از حال خوب به حال بد خوندم..بهترم از اون زمان ی ذره..

اول فقط استرس بود ولی الان خشم زیادی دارم.در صورتی که قبل از  هون ماجرا اولین استرس.من نه خشم داشتم نه استرس.واقعا خالی از این دو مورد بودم..

اگه میشه یکم سطح پایین تر صحبت کنین که بدونم چیکار کنم..بدون مراجعه به پزشک مشکلم قابل حله؟؟دارو رو دیگه نمیخوام امتحان کنم و از روانشناس رفتن هم میترسم😢

واقعا؟😊من دیکه دارم نگران میشم..آخه تازگی ها به مادربزرگم هم این حس رو داره..بنده خدا پیره خیلی

تو وخدا اگر آنلاینی جواب منو بده مشکل پسرتون حل شد پسرم الان ۱۸ ماهشه دقیقا همین مشکل رو داره..

دارم از نگرانی دق میکنم تو نت خیلی چیزهای ترسناکی نوشته توروخدا اگر دیدی جوابمو بده