2777
2789
عنوان

روم نمیشه به جاریم بگم بیا خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 57 پست

ب جاریت نگی بنظرم بهتره وهمینطورارتباطتتون بمونه بهتره تاوقتی نزدیک نیستین خوب بنظرمیادکلابین جاریای حس رقابتی هست ازهمون حرفااستفاده میکنه خودشو خوبه نشون میده توروبده

خدا خیرت بده یعنی میخوای با جاری بشینی غیبت مادرشوهر کنی ؟😳😳😳😳

خودت نمیتونی زنگ بزنی به مادرشوهرت گلایه کنی ؟

ببین حتی اگر جاریت دختر پیامبر باشه 😁😁باهاش خیلییی صمیمی نشو و به هیچ عنوان به هیچ عنوان بدی خانواده ی شوهر رو جلوی جاریت نگو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادم به جاریش حرف میگه که ببره واسه مادر شوهر ؟؟ تازه عروسی ک انقد ساده ای ؟؟؟ اصلا و ابدا به جاریت ب ...

منم تعجب کردم ادم اینقدر سطحی!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
بهت توصیه میکنم کلا جاریت نیاد خونتون

این جاریم خودشدل خوشی از خونواده شوهر ندارهد

بعدم من قبلا چندبار به جاریم گفتم اوتم خبر برده برا مادرشوهرم بعد مادرشوهره دست و پاشو جمع کرده 

خودم نمیخام مستقیم با مادرشوهر کلکل کنم وقتی خیلی دلم پر میشه به این میگم خبر میبره الانم میخام خبر ببره اما چون خیلی وقته ندیدمش الان روم نمیه بی مقدمه بگم بیا خونمون 

لطفاً نکن منم یه جاری دارم میاد اینقدر حرف خانواده همسرم و میزنه،به هوای اینکه بهشون بگم منم اصلا بهشون نمیگم،خیلی کار چیپی هست

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

اگ حرفی داری مستقیما به خوده مادر شوهرت بگو هم جاریم رو وارد کشمکش خودت نمیکنی هم دو صباح دیگه مشکل ...

مادرشوهرم گاوه 

بعدم در حد من نیست ه باهاش دهن به دهن بشم 

بعدم من کات کردم نمیرم خونش

بدگویی نکن از مادرشوهرت جلوی جاریت...حتی بهترین جاری هم باشه فرشته باشه بدون جاریه

اتفاقا میخام بدگویی کنم تا بفهمه دیگه پشت سرم زر زر نکنه چون خبراش میرسه