2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 16193 بازدید | 290 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه سزارین رو میگن بی حس میکنن، اما اینو بدون بی حسی انجام میدن از همین بی حس نبودنش میترسم

اینم  از  دردش  میگن  متوجه  نمیشی

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

تنها چیزی که تو طبیعی اذیتم کرد این بود که ساعت۹ بستری شدم ۳ سانت بودم ساعت ۱۲ سه سانت و نیم

دردام قابل تحمل بود ولی اینکه تو سه ساعت فقط نیم سانت پیشرفت داشتم به کل ناامیدم کرد و از طرفی هم دخترم مکونیوم دفع کرده بود ماما بهم نگفته بود ولی مثل اینکه ضربان قلبش خیلی افت داشت

ولی بعد از اینکه کیسه آب رو ساعت ۱۲ و نیم زدن نیم ساعته فول شدم و ساعت یک دخترم به دنیا اومد و نیاز به سزارین نشد

لگنم بسیار مناسب طبیعی بود

ورزش هارو از ۳۱ هفته انجام میدادم

سعی میکردم تغذیه خوبی داشته باشم

از همون اول بارداری تا ۴ روز قبل زایمان دانشگاه میرفتم

پیاده روی و پله خیلی تاثیر داره دکترمم بسیار تاکید رو پیاده روی داشت

و سوره انشقاق ورد زبونم بود و از حضرت زهرا هم کمک خواستم خداروشکر به خوشی تموم شد:)

یادش به خیر

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

من یه زایمانِ طبیعیهِ افتضاح داشتم!توی بیمارستانِ افتضاح تر و مامای بی مسئولیت و اشغال

هیچوقت بخاطر استرسایی که بهم دادن نمیبخشمشون

هیچوقت ترس و اضطرابی که تحمل کردم رو فراموش نمیکنم

اندازه زایمان سزارین پول دادم ولی...

بنظرم باااااید زایمان سزارین انتخابی بشه باااااید

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍
آخه سزارین رو میگن بی حس میکنن، اما اینو بدون بی حسی انجام میدن از همین بی حس نبودنش میترسم

عزیزم بینش رو پاره نمیکنن

حالت اُریب داره

و اینقد دردت زیاده که متوجه اون پاره کردنه نمیشی

متاسفانه قیچی ام یه خورده کُنده

ولی موقع بخیه زدن بی حسی میزنن واست

ی ورزشی بگید بعد زایمان شکم روجم کنه من هنوز بهد ۶ سال پایین شکمم جم نشده و ی سوال دیگه الانم کا الانه ی سری حرکتا توشکمم حس میکنم انگار بچه تکون میخوره از چیه سونو و ازمایشات سالمه میدونم مشکلی نیست اگه میشه توضیح برین اصلا چی هست 

بنظرم این تاپیک رو باید همه مامانا جواب بدن

خیلی مفیدِ 

من خودم طرفدار شدید زایمان طبیعی بودم تا وقتی که تجربش کردم

دو هفته قبل من دخترداییم زایمان کرد طبیعی

بهش گفتم دردش چجوری بود گفت قابل تحمل

ولی بعدش که من زاییدم گفتم فلانی چرا بهم دروغ گفتی

من اینقدر درد کشیدم که بیهوش میشدم از درد

گفت آخه میترسیدم بهت راستشو بگم😑

همه کسایی که می‌خوان زایمان کنن باید واقعیتُ بدونن

پسرمن بخاطر لگن کوچیکم و اشتباه ماما اکسیژن بهش نرسید رفت nicu و بدترین خاطره ی زایمان رو واسم ساختن

کسی که خیلی میترسه بنظرم باید انتخابش سزارین باشه

نامه فوبیا بگیره 

یکم خرج کنه ولی ارزششو داره