2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19300 بازدید | 326 پست
اگه اعداد رو درست گفته باشی نه خوبهبعد از سزارین سعی کن راه بری و تحرک داشته باشی تا زودتر نقاهتت تم ...

بله درست گفتم ،اما دکترم منو ترسوند. چون وزن نی نی هم هفته ۳۲ رفتم سونو۲۱۰۰ بود خودمم ۱۰ کیلو تا اون موقع اضافه کرده بودم احتمال قند داد و از نوشت ک نتیجه این بود ولی بازم گفت مراعات کنم وگرنه انسولینی میشم

ممنون از راهنمایی تون

بله درست گفتم ،اما دکترم منو ترسوند. چون وزن نی نی هم هفته ۳۲ رفتم سونو۲۱۰۰ بود خودمم ۱۰ کیلو تا اون ...

آره باید مراعات کنی به خاطر وزنت‌...

خواهش میکنم☘

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من ۳۸ هفته و ۴ روزم استخوان همه درد می‌کنه حتی مقعد و واژن چیکار کنم دردم بیاد

بهتره تا ۴۰ هفته کامل صبر کنی

ولی ورزش مثل پیاده روی، خوردن موادی غذایی که گفتم  و نزدیکی هم اگه براتون ممنوع نکردن کمک می‌کنه.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
بله دقیقا فعالیت داشتن توی بارداری مهمه در حالی که خیلی از افراد فکر می‌کنن باید فقط استراحت کنن.... ...

یک خانمی تو یک تاپیک نوشته بود شیاف استفاده کردم زایمانم خیلی راحت شد شما میدونید شیاف چیه

برای زایمان طبیعی اکثرا زایمان های اول قسمت پایین واژن یه برش کوچیک می‌خوره که دردی احساس نمیشه، ماس ...

شنیدم خیلی بده 

من خیلی دوست دارم زایمان طبیعی داشته باشم ، چون از اینکه شکمم بخیه بخوره و شکل ظاهری و .... و اینکه میبینم کسایی که سزارین شدن چقدر اذیتن 

اما همین برشی که میزنن میترسم 

با اینک مجردم استرس زایمانو گرفتم🦦

امضات‌ ذهنمو مشغول کرد..

منظورت چیه؟🙃

#اکیپ جذابای‌‌ سایت😅🥰🤍 بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅میتونید ازم به عنوان دکمه تراپیست استفاده کنید🖤گوش میدم. سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔

عزیزم برا درد عکس رنگی چه پیشنهادی داری

بدون بی حسی و بیهوشی

خیلی خیلی درد داره متاسفانه هم مجبورا بدون بی هوشی و بی حسی قراره انجام بدم دارم ازترسش خفه میشم چه تکنیکی انجام بدم ک حداقل کمتر بشه دردش

این که میگن تو زایمان طبیعی بین واژن و مقعد رو برش میزنن و بعد بخیه میکنن واقعیت داره؟

خوب  تو سزارین  هم  بخیه  میخوری  فرقی  نداره 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم