2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19304 بازدید | 326 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من زایمان اخرم خیلی سریع و عالی بود ولی چهل دقیقه الکی الکی اضافه تر طول کشید واسه اینکه سر بچه بالا بود...

همه بچه هام همینجوری بودن سرشون بالا بود ...

باید چکارکرد سرشون بیاد پایین؟

سفالیک بودن ولی فلوت و شناور تا لحظات اخر

پروسه زایمان طبیعی طولانی ممکنه 12 ساعت یا بیشتر طول بکشه . توی همه ساعت ها اون دردهای وحشتناکو باید ...

برا من 22 ساغت شد و 18 ساعت زجه زدم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دردش مثل درد پریودیه اصلا زیاد درد نداره

اگه گرفتگی داشته باشه خیلی درد داره من طاقتم به درد زیاده ولی بخاطر گرفتگی بار دوم بهم گفت باید طاقت بیاری که با تزریق رفع بشه وگرنه باید جراحی بشی.تزریق دوم با شدت و قوت چند برابری بود که مسیر رو باز کنه و خداروشکر اوکی شد ولی از شدت درد بعدش تمام بدم لرزه افتاد خیلی بد بود(بهتره قبلش حتما آرام بخش و مسکن مصرف بشه )

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زایمان اخرم خیلی سریع و عالی بود ولی چهل دقیقه الکی الکی اضافه تر طول کشید واسه اینکه سر بچه بالا ...

وززش‌هایی مثل پله زدن یا اسکوات و نشستن زو توپ زایمانی کمک می‌کنه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
یه روش خوب براجلوگیری معرفی کن

روش‌های جلوگیری چندتا هستن که با توجه به شرایط برای هر کسی یه نوعش مناسبه 

روشهای هورمونی مثل قرص

آی یو دی

کاندوم 

و...

هر کدوم سوال خاصی درباره‌ش داشتی بگو

وقتی یک ماما، مامان میشه   
سلام عزیزم ممنون میشم سوال منو جواب بدینمن هفته ۱۸ هستم و تو سونوی ان تی جفتم سیرکولار بود، بخاطر ه ...

اگه توی سونوگرافی بعدی گفت جفت از حالت سیر کولار خارج شده و در جای مناسبی در رحم قرار گرفته نیاز به استراحت مطلق و منع رابطه کمتر می‌شه.....

بازم به شرایط دقیق توی سونوگرافی بستگی داره...

وقتی یک ماما، مامان میشه   

تا حالا خانمی دیدید که قدش از یک متر کمتره و زایمان کرده؟؟ایا بچه میتونه تو جسم زن کوتاه قامت زنده بمونه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اخه میگم شاید لگنم مناسب زایمان طبیعی نبوده اون دکتره چون من بهش گفتم بخاطر سزارین اومدم پیشتون لج ک ...

موقع معاینه دکترنگفت لگنتون خوبه یان

لگن کوچیک فک کنم باعث میشع بچه گیر کنه بازم نمیدونم