2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19308 بازدید | 326 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی ورزشی بگید بعد زایمان شکم روجم کنه من هنوز بهد ۶ سال پایین شکمم جم نشده و ی سوال دیگه الانم کا الا ...

تمرینات کگل، حرکات پل و پلانک کمک می‌کنن برای جمع شدن شکم....

تکون‌ها هم به خاطر فعالیت روده همراه تحریک اعصاب شکم هست احتمالا.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
بنظرتون برم دکتر معاینه تحریکی بکنه یا نه ؟

به نظر من باز تا چهل هفته صبر کن فقط این بین ویزیت‌های هفتگی رو برو و ح است به حرکات جنین باشه و اگه معاینه نکرده باشه تا الان معمولا معاینه می‌کنه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

سلام عزیزم یه سوال داشتم ربطی به تاپیک نداره میشه لطفا جواب بدی 

من مامایی میخونم ترم ۳ ام میخوام ببینم بازار کارش چجوریه؟ 

اگه نخوام تو بیمارستان استخدام بشم چه کاری میتونم بکنم؟

میتونم دوره ها تزریقات و یاد بگیرم تو اون حیطه کار کنم؟

نظرت راجب آزمون لیسانس به پزشکی چیه؟ اگه وقت بزارم ریسکه قبول بشم یا نه   یا ارشد مامایی؟ 

کلا توصیه ای نداری بهم ؟

اگه میشه درآمدش هم بگو لطفا

آخه من احساس میکنم جایگاهی که دلم میخواست و این رشته نداره تازه درآمدشم کمه از رشته بدم نمیاد ولی خیلی سردرگمم🥲

میدون زیاد شد میشه لطفا جواب بدی🥲

سلام عزیزم یه سوال داشتم ربطی به تاپیک نداره میشه لطفا جواب بدی من مامایی میخونم ترم ۳ ام میخوام ببی ...

من ارشد مامایی خوندم و راضی ام بستگی به خودت داره می‌تونی بیمارستان، مرکز بهداشت، درمانگاه، مطب یا مراکز مشاوره کار کنی.....

دوره‌های تکمیلی کنارش برو توی حیطه‌ای که دوست داری مثلا زایمان فیزیولوژیک یا یوگا در بارداری و .....

لیسانس به پزشکی اطلاعی ندارم....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
چرا جفت من خود به خود بیرون نمیاد و دستی بیرون کشیدن

جفت رو مهلت می‌دن اولش تا خودش با انقباض رحم بیرون بیاد ولی اگه حالت چسبندگیش زیاد باشه چون خطر خونریزی داره خودشون درمیارن....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
سلام عزیزم یه سوال داشتم ربطی به تاپیک نداره میشه لطفا جواب بدی من مامایی میخونم ترم ۳ ام میخوام ببی ...

تازه اول راهی خیلی از واحدهای اصلی از ترم ۴ به بعد ارائه می‌شه صبر کن می‌دونم حجم درسها زیاده ولی شاید بعدا نظرت عوض شد....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

دو سوال دارم ماما جان.

من ۲۰ روز پیش زایمان طبیعی کردم. لحظات قبل از زایمان میخواستم شربت آناناس بخورم، مامایی که اونجا بود گفت، خوب نیست ، نخور..بعد از زایمان بخور. دلیلش چیه ؟

سوال دومم درباره بخیه هاست. من سه تا بخیه خوردم، دو تای دورتر از واژن وضعیت خوبی دارن و گرفتن... ولی اون اولی که نزدیک واژن هست خوب نگرفته و سوزش و درد داره، که البته قابل تحمله. بنظرتون، لازمه به پزشک مراجعه کنم یا هنوز زمان لازم داره تا خوب بشه؟

ممنون میشم جواب بدین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بهم بگید چطور با بارداری ناخواسته کنار بیام. رفتم دکتر سونو نوشت ولی نرفتم انجام بدم الان۶هفته ...

الان هورمون‌ها در حال تغییر شدید هستن طبیعیه یکم حالت خوب نباشه به مرور بهتر میشه، سونوگرافی‌ت رو حتما برو..‌‌.

به این فکر کن که فرزند دیگه‌ات دیگه تنها نیست....

باز اگه حالت خوب نبود یه مشاوره هم کمکت میکنه...

وقتی یک ماما، مامان میشه   

چرا به پیامایی که میگن طبیعی خوب نیست جواب نمیدی؟؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
دو سوال دارم ماما جان.من ۲۰ روز پیش زایمان طبیعی کردم. لحظات قبل از زایمان میخواستم شربت آناناس بخور ...

آناناس به خاطر وجود بروملین می‌تونه روی انعقاد خون تأثیر بذاره، واسه همین گفتن بعد زایمان بخوریش بهتره. برای کمک به زایمان هم بهتره قبل از زیاد شدن دردای زایمان بخوری.

درباره بخیه‌هات، اون نزدیک واژن چون بیشتر تحت فشار و رطوبته، دیرتر خوب می‌شه. اگه درد و سوزش شدید، ترشح غیرطبیعی یا قرمزی و تورم داری، بهتره دکتر ببینت. ولی اگه قابل تحمله، با تمیز و خشک نگه‌داشتن و استفاده از پماد، صبر کن تا خودش به مرور خوب شه.

وقتی یک ماما، مامان میشه