2777
2789

اینو بگم ک رسمی نیستیم فقط خانواده هامون درجریانن

چند ساله با همیم و قرار بود بعد عید بیاد خواستگاری

یعنی رابطمون کاملا جدی بود

چند وقت بود فکرم درگیر خسیس بودنش بود  این ادم نه جایی خاصی میبرد که بخواد خدایی نکرده خرج کنه نه رستورانی . تهش میبرد توو پارک با اب معدنی و چیپس😐🤌 یعنی کل این چند سال کارش همین بود نه اینکه بگم حالا الان دستش خالیه

چند شب پیش بهش گفتم تو چرا هیچ کاری برای من نمیکنی چرا خسیسی ؟ خندید گف در عوض برای ماشینم زیاد خرج میکنم خسیس نیستم...بحثمون شد گف شما دخترا چون ⛔️ دارید ما باید براتون ریخت و پاش کنیم؟ پول شما پوله پوله ما کاه ؟ زنم نیستی پس وظیفه ای ندارم خرجت کنم . گفتم حالا یه کادوی کوچیک یه شاخه گل شد خرج و ریخت و پاش؟  گفت همه چی از کادو شروع میشه😐😐😐😐😐😐

ازش جدا شدم ولی خیلی عصبیم  همش خودخوری کنم لطفا یه چیزی بگید بتونم اروم شم😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چه تحفه ای بوده خداروشکر ازش جدا شدی

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
چندسااااال طول کشید بفهمی این ادم نیست؟؟؟؟؟

من خیلی خجالتیم اصلا روم نمیشد ازش درخواست کنم خیلی دوسش داشتم گفتم لابد بلد نیس اگه ازش بخوام انجام میده...که وقتی خواستم اینجوری گف

همین امروز که دیگه ازش جدا شدی یعنی به اون طرف، دنیا و کائنات پیغام فرستادی که ارزش وجودی من بالاتر از این شخص هست....

آفرررین.... همیشه طالب بهترین ها باش.... 

دنیا و کائنات هم بهترین ها رو سر راهت قرار میده... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
ببین بخای نگاه کنی کادو خریدن تو دوران دوستی دلیه این دلیل جدایی نمیتونه باشه ولی اینکه واقعا بدونی ...

این چیه مد شده کادو خرید وظیفه نیس؟ من برا اون یه جوراب بخرم اون یه دونه لاک چیز عجیب غریبه ایه بعد چند سال رابطه اونم جدی؟ وقتی توو دوستی نخره توو ازدواج که اصلا نمیخره 

مشت نشونه ی خرواره...

من خیلی خجالتیم اصلا روم نمیشد ازش درخواست کنم خیلی دوسش داشتم گفتم لابد بلد نیس اگه ازش بخوام انجام ...

حالا برعکس تو ،ببین اون چقددد پررووو و سواستفاده گر بوده... 😕

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
همین امروز که دیگه ازش جدا شدی یعنی به اون طرف، دنیا و کائنات پیغام فرستادی که ارزش وجودی من بالاتر ...

مرسی عزیزم چقد کامنتتو دوس داشتم🥲🩷🩷

ولی بهم گفت تو یه پول پرستی🥲🥲🥲

حیف تو   منم با آدم سمی بودم مردکای عوضی  ی مشت  بی اصل نسب هیچی ندار  که فقط زر زر مفت  میکنن  آی دلم خنک شد  همین دیشب ی عالمه حرف بارش کردم بلاکش کردم  اینم معلومه که چه آدم مزخرفیه