2777
2789
عنوان

نامزدم گفت کادو هم نمیخرم همه چی از کادو شروع میشه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 95 پست
پسر اگه از ته قلبش عاشق ی دختری باشه تموم زندگیشو فدای دختر میکنه شاید باورتون نشه تو شهرمون ی خان ...

چه داستانی....الان پسره عاشق بود یا دیووونه..همدست قاتل بوده که...

حالا چندسال دیگه عشقش سرش رو نبره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بر فرض محال هم وظیفش نیست کادو بخره . اما رستوران نبردن و گرسنه گزاشتن پارتنر دقیقا نشون دهنده ی گدا گشنگی طرفه . اصلا ب حرف دیگران اهمیت نده گار خوب کردی من دوران دوستی شوهرم حقوق ماهانشو میریخت میگفت خرج کن من میرفتم طلا میخریدم قبل عقد باهاشون ماشین خرید باورش نمیشد ماشین دارش کردم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چطور اعدام نشد؟

اولیا دم رضایت دادن البته بعد هفت سال  پسرشم به سن قانونی رسید رضایت داد   شوهرش خدا بیامرز خیلی  وحشتناک اذیتش میکرد بعد زنه مرگ موش داد به شوهرش  پولم داد به خواهر زادش  کع شیشه مصرف میکرد پسر ه  سر شوهر خالشو برید بعد  که افتاد زندان اثرات مواد رف فهمید چی کار کرده خودکشی کرد تو زندان نمرد بعدش اعدامش کردن 

درسته .هر چی لایقش بود بارش کردمو و جدا شدم

خوب کردی دختر. لیاقتت بالاتر از این حرفاست🤍

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

چه داستانی....الان پسره عاشق بود یا دیووونه..همدست قاتل بوده که...حالا چندسال دیگه عشقش سرش رو نبره

نه دوس پسر دختر بعد این اتفاقات  دختر رو ول نکرد   زنه به کمک پسر خواهرش که شیشه میکشیده سر شوهرشو بریدن  

نظرات بعضیا خیلی برام عجیبه ... دوستی یکی دو ماهه فرق داره با رابطه طولانی و جدیدوستی یه ورژن کوچیک ...

افرین که انقد منطقی و فهمیده هستی

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

هم بی ادبه هم فکر کرده کیه ک باید باهاش باشی مگه ولیعهده ک به امید ملکه شدن باهاش موندی 

آدم خسیس. و بیشعور مفتم گرونه بره ور دل ننش وقتی هنوز شعور و شخصیت کافی برای صحبت کردنم یاد نگرفته

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
این چیه مد شده کادو خرید وظیفه نیس؟ من برا اون یه جوراب بخرم اون یه دونه لاک چیز عجیب غریبه ایه بعد ...

اسی کلا این رابطه تموم کن ب روزی فک کن زنش بشی برات بازم خرج نکنه هیچی نخره بین دوست اشنا فامیل همش حسرت میخوری کلا قیدشو بزن