2777
2789
عنوان

وای خدا دارم آتیش میگیرم😭

3300 بازدید | 170 پست

خانما دیروز همسر سابق شوهرم زنک زد که میخواد بیاد دنبال بچه و ببرتش تفریح 

منم حاضرش کردم و فرستادمش بره ، حالا از دیشب که اومده خونه نه تنها یک فوش یاد گرفته ( من خیلی حساس بودم که هیچ حرف زشتی یاد نگیره) که تازه وقت خواب به من میگه تو مامان من نیستی 

گفتم چرا عزیزم معلومه که مامانتم ، میگه دروغ میگی خاله ( مامان تنیش‌) گفت تو دروغ میگی مامان منی.

کلی حرف زدم باهاش و قانع شد ، باز الان به من میگه تو منو دزدیدی ، میگم مامان کی گفته اینو ؟ هیچی نمیگه😭

توروخدا بگید من چیکار کنم 

فعلا قراره هروقت خواست بیاد ببرتش تفریح و فکر گرفتن بچه رو بیخیال بشه 

ولی همش حس میکنم بچمو شست و شو مغزی میده 

یعنی چی آخه روان یک بچه چهار ساله رو بهم می‌ریزه.

بگید من چیکار کنم چی بگم به بچم یا اون خانم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

با همسرتون صحبت کردید؟

نظر ایشون چی بود

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شوهرت بگو و دیگه نفرستش پیشش 

بگو هروقت یاد گرفتی چطوری رفتار کنی میفرستمش،

هنوز انقدددد نمیدونی به یه بچه ۴ ساله اینارو نمیگن

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

بچه ی خودشه.بتو چه؟دایه ی مهربانتراز مادر

وا😐خب بچه داره پیش اسی بزرگ میشه 

مادر فقط مگه اونیه که بدنیا میاره؟

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

اگه بچه خودشه 

تو کاری نداشته باش

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

اخی عزیزم. اول با شوهرت مشورت کن بعدش با خود بچت حرف بزن همه چیو به غیر از این که اون مامان تنیشو همسر سالق شوهرته براش توضیح بده بگو که اون زنه دروغ میگه و من مامانتم و خیلی دوست دارم. سعی کن با بچت زیاد وقت بگذرونی که اونو کمتر باور کنه. اگر نتیجه نداد برو با خود زنه صحبت کن 

بچه ی خودشه.بتو چه؟دایه ی مهربانتراز مادر

من بزرگش کردم تمام مدتی که ایشون بچه شیرخواره رو ول کرده بود رفته بود من شب بیداری کشیدم تا گشنه نمونه 

حالا میشم دایه مهربان تر از مادر؟💔

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.