2777
2789
عنوان

نمی تونم با موقعیت مالی خواستگارم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 59 پست

همه چیز به خودت بستگی داره اگه به دلت نیست قبول نکن

اخلاق که همه اولش خوبن مگه غیر از اینه

سابقه جدایی داره رو این مورد بیشتر تمرکز کن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ببخشید عزیزم شما تو خونه ای که داری زندگی میکنی آیا خودت خریدی یا پدرت بهت داده ماشین زیر پات مال چی با پول زحمت کشی خودت خریدی یا پدرت بهت بده اون تازه خیلی هم با جنمه تو این وضع اوضاع تو مجردی ی ماشین با زحمت کشی خودش داره 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم بپرسم چند سالتونه و مشکلتون چیه که میخواید تن به ازدواج با این شخص بدید؟ از کجا معلوم خصوصیات ...

من ۳۲

اون ۴۲

من مشکلی ندارم

فقط یه مقدار نگرانی بابت بالا رفتن سنم دارم که البته چندان برام مهم نیست حتی اگر هیچ وقت ازدواج نکنم هم زیاد برام مهم نیست این موضوع رو قبلا بهش فکر کردم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

با هم سطح خودت ازدواج کن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

ببخشید عزیزم شما تو خونه ای که داری زندگی میکنی آیا خودت خریدی یا پدرت بهت داده ماشین زیر پات مال چی ...

من پدرم بهم داده بیشتر دارایی مالیم رو

نمی خوام تو سر این آقا بزنم بله خیلی هم آفرین داره که خودش خریده ولی من که با این شرایط زندگی کردم نمی تونم با شرایط پایین کنار بیام

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ببین تو دلت باهاش نیست فقط،میخ ای تایید بگیری نه بگی

حقم داری زندگیته بایدم دلت باهاش باشه ازدواج کنی

اما بدون ازدواج همه چی نیست از ترس اینکه سنم بره بالا ازدواج کنم هیچ وقت این کارو نکن

یکی دیگه ضربه روحی بهش زده تو باید تیمارش کنی

من نمیگم اشتباهه اما اگر خودش خودسو جمع میکرد من مشکلی نداشتم

من پدرم بهم داده بیشتر دارایی مالیم رونمی خوام تو سر این آقا بزنم بله خیلی هم آفرین داره که خودش خری ...

پس بهتره بگی نه چون بعدشم همش میخوای بکوبید تو سرش بگی من از تو بالاتر بودم وبهتر بودم و چنان وچنان

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۳۲اون ۴۲من مشکلی ندارمفقط یه مقدار نگرانی بابت بالا رفتن سنم دارم که البته چندان برام مهم نیست حت ...

این آقا بسیار زرنگ تشریف داره. هیچ نکته ی مثبتی نسبت به شما نداره سنشون از شما خیلی بالاتره. برای این دست رو شما گذاشته چون موقعیتتون خوبه. تو این سن و با یه تجربه ی طلاق حتی عشق و عاشقی هم برای این شخص مطرح نیست و فقط موقعیت شما رو دیده. 

بنظر من درسته پول مهم نیست اما هم کفو بودن مهمه. مرد باید از لحاظ مالی حداقل کمی از زن سر باشه

وقتی طرفت تمام و کمال به دلت نمیچسبه ،بزارش کنار چون بعداً خودخوری می‌کنی و به اون هم سرکوفت میزنی.وقتت رو باهاش حروم نکن بزار اون هم بره سراغ گزینه های دیگه.قدیمیا میگفتن کبوتر با کبوتر باز با باز.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹