2777
2789
عنوان

نمی تونم با موقعیت مالی خواستگارم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 59 پست

راستش من اهل سختی کشیدن نیستم

دوستم نداشتم با یکی ازدواج کنم ک از صفر شروع کرده یا از خودم پایین تره

عشق همه چیز نیست

و درکل من فکر میکنم پسری ک دست میزاره رگ دختر بالاتر از خودش از زرنگیشه...

جدا از اینا تجربه ازدواجم داشته

پس اصلا ریسک نکن و قدر خودتو بدون ...

ازدواج بااین ادم کوچیک کردن و بها ندادن ب خودته و در اینده ام دیگرام بهت بها نخواهند داد چون خودت اینو انتخاب کردی

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کات کن باهاش حتماحیف تو نیس ی بارم عقد نکردیبعدشم وضع مالیت بهتره شاید واسه این اومده سمتت

عزقزم قشنگم من مجردم طرف ی انتخاب اشتباه داشته جدا شده قتل نکرده که 

اگر بچه داشت منم میگفتم نه چون دوتا فاز مختلف میشدن

اما اگر چندد ماه یا یکی دوسال بوده برای من قابل پذیرشه

من ویژگی اخلاقی و جنم کار کردن طرف برام مهم تره تا موقعیت مالی همین امروزش ولی شما باید با خودت صادق باشی . وقتی برات خیلی مهمه پس ازش کوتاه نیا چون اینجوری تا یه بحث یا دلخوری عادی پیش بیاد بینتون ، دائم توی ذهنت میاد وای من حیف شدم ، من از اون خیلی بهتر بودم ، من مجردیم راحت بود چرا خودم و انداختم توی دردسر . این فکرا هم خودت رو زجر میده هم ممکنه ناخودآگاه بزنی توی سر اون بنده خدا در حالی که همین الان خبر داری از وضع مالیش و اگه قبولش کردی باید همینجوری که هست باهاش کنار بیای 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

در مورد اخلاق آقایون قبل و بعد ازدواج هم یک مثال بارز برات بزنم

70 درصد از خانم‌ها توی زمان نامزدی و عقد هوس میکنن با کمک همسرشون رانندگی یاد بگیرن

از این تعداد تنها 10 درصد بعد از ازدواج مایلن همسرشون بهشون رانندگی یاد بده

خیلی چیزاش رو زنش سر ازدواج قبلیش و طلاقش ازش گرفتهیه جورایی کلی آسیب دیده سر اون زندگیش از نظر مالی ...

خب تو که این هوه ایراد میگیری از بنده خدا،دیگه فکرکردنت چیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم کلی تحقیق کردم ولی دیگه شماره زن قبلیش رو نمی تونم پیدا کنمتا الان که نتونستم

میتونم بپرسم چند سالتونه و مشکلتون چیه که میخواید تن به ازدواج با این شخص بدید؟ 

از کجا معلوم خصوصیات رفتاریش ظاهرسازی نباشه و همیشه اینطور بمونه؟