2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121694 بازدید | 948 پست
ببخشید اسی تو تاپیکت میزارمکسی کفش کتونی سایز ۴۰ نداره بده من بپوشم واقعا توان خریدن ندارم کهنه هم ب ...

کدوم شهری عزیزم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من۲۴سالمه عزیزم۳سال بود عروسی کرده بودیم

وای عزیزم الان تاپیکت رو توی بازدیدا دیدم درسته زوده واسه آروم شدنت ولی بهت گفتم روحشو خیلی عذاب میدی الان راستیتش حالم خوب نیست فردا شب بهت پیام میدم حرف بزنیم چی بگم بهت که هم خودتو هم اون بیچاره رو عذاب میدی 

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

خدا عزیزاتو برات نگهداره و بهت سلامتی بده روحش در آرامش 

ب خودت فرصت دوباره زندگی کردن بده 

داری خودتو زجر کش میکنی چرا؟؟؟میدونم سخته آدم هرکیو که خیلی دوس داشته باشه سخته که بخواد با نبودش کنار بیاد ولی الان این کارت چ نتیجه ای برات و بچت داره از خودت پرسیدی؟؟؟؟؟چرا نباید ب حالت عادی برگردی ؟؟؟؟

من۲۴سالمه عزیزم۳سال بود عروسی کرده بودیم

گلم شکر کن در کنارش عشق تجربه کردی

اینقدر گریه بی تابی نکن اذیت میشه روح از دست رفتگاننون از ما آگاه تر و زنده تر هست 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عزیزم من تو۳چ۲ماه اول۲۵کیلو کم کردم موهای سرم سفید شد ۳تاخودکشی ناموفق داشتم کارم فقط زل زدن به در و ...

خودکشی کردی؟بعد فکر بچه بودی عزیزم؟

پدر نداره مادرم نداشته باشهشما با درد نبود همسرت کنار تمیای بعد یه طفل معصوم میخواستی باز داغدار کنی تو این جامعه تنها بزرگ شه

نه اصلا نگو این حرفو من بابام 13 سال پیش فوت شده هنوزم عمه هام میان و میرن دوسمون دارن محبت میکنن ما ...

من ۳۳سالمه یکسالگی پدرم فوت شد سمت پدرم با ما کاری نداشتن هرگز