2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121979 بازدید | 951 پست

خدا رحمتش کنه.

روحش کنارته، مطمئن باش

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

مامان بزرگ من تیشرت عموم لباسی که آخری بار تنش بود و بعد ۱۰ سال هنوز تنشه حلقه نامزدیشم دست مادر بزرگمه🙃💔

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا بهت صبر و ارامش بده 

من شبی ک خیانت دیدم سنگینی کل دنیارو حس کردم 

قشنگ حس کردم عزیز از دست دادم 

یکماه شب روز گریه کردم ۹ کیلو کم کردم فقط استخون ازم مونده بود 

فکر کردم مرده عزاداریامو کردم براش 

نمیدونم چرا حستو درک کردم 

تا حالا با هیچ تاپیکی همچین حسی نگرفتم 

یه تاپیک دیگه بود مامانه پچه دار نمیشد چقدر سختی کشیده بود بچه دار شد بچش فوت شد

دوباره بچه دار شد    انقدر سر اونم گریه کردم 

ولی این جنس غمش فرق داشت ( غم ، عشق ، دل سوخته ....)

اسی الهی خدا به دلت آرامش بده 

نمیدونم چه کاری باعث  آرامش بیشترت میشه 

اما جای همسرت بهشته اون الان جاش از ماها هم بهتره 

تو آغوش خدا     

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
جوری شدم نه غذا میخوردم فقط اطرافو نگاه میکردم اشک میریختمتمام شبو زمستونم بودم تو کل شهرم قدم میزدم ...

عزیزم من تو۳چ۲ماه اول۲۵کیلو کم کردم موهای سرم سفید شد ۳تاخودکشی ناموفق داشتم کارم فقط زل زدن به در و دیواره یکی دوکلمه بیشترباهام خرف بزنه حیغ و داد راه میندازم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
تا حالا با هیچ تاپیکی همچین حسی نگرفتم یه تاپیک دیگه بود مامانه پچه دار نمیشد چقدر سختی کشیده بود بچ ...

ممنونم عزیزدلم

حس اینو دارم پدرومادر و بچم وهمه کسمو باهم ازدست دادم هیچکس برام همسرم نمیشه یه حسی هس که تاروزمرگم نمیشه تجربه کرد روزی هزاربار میمیرم وزنده میشم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ممنونم عزیزدلمحس اینو دارم پدرومادر و بچم وهمه کسمو باهم ازدست دادم هیچکس برام همسرم نمیشه یه حسی هس ...

خدا الهی به دلت صبر بده 🥺🌹

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
استارتر خدا بهت آرامش و صبر بده 🥺تسلیت میگم 🌹میشه بگی که ب خوابت اومده یا نه ؟چیزی نگفت ؟

اره عزیزم زیادخابم نمیاد سر یه قضیه بهم ثابت کرد هواسش بهم هس

یه بارم به خابم اومد که زنده شده و پاهاش چسب زده بودن که من بازش میکردم خاب کسی نمیره زیاد!

استارتر عزیزم شما از دست دادی روحش شاد ولی من یه چیزایی برام اتفاق افتاد هر کی شنید گریه کرد

امیدوارم مشکلتون حل بشه و زندگی به کامتون شیرین💕