2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121979 بازدید | 951 پست

روحش شاد 

برای پدر منم دعا کنید اون دنیا راحت باشه 

چند روزه از این دنیا رفته 💔😔

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که دیگه هیچ وقت خوب نمیشم فقط نفس میکشم دیشب خیلی حالم بد بود طوری شدم که نقشه خودکشی میکشیدم

چن ساله رفته بچه دارین؟من۳خودکشی ناموفق داشتم دیدم که نمیشه دیگه دست برداشتم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ولی جوری روح وجسمم اسیب دید که فعلا اثراتش تو زندگیمه

خب عزیزم جسم و روح قطعا اسیب نمیبینن نابود میشن و تااخرعمر اثرش تو زندگی باقی میمونه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
حتما خوب بوده که اینقدر ناراحتیشی خدا رحمت کنه

بهترین نبود فرشته هم نبود ولی خب ادم خوبی بود برای خاهروبرادراش پدری کرد برای من ارامش اورد کنارش خوشحال بودم لبخندمیزدم عشق میکردم بهش شدید وابسته بودم دوشب قبل رفتنش دستمو گرف اونم ساعت۳شب گف بدون تو چطوری زندگی کنم اخ تونباشی من جون میدم!

خب عزیزم جسم و روح قطعا اسیب نمیبینن نابود میشن و تااخرعمر اثرش تو زندگی باقی میمونه!

جوری شدم نه غذا میخوردم فقط اطرافو نگاه میکردم اشک میریختم

تمام شبو زمستونم بودم تو کل شهرم قدم میزدم 

با هیچکی حرف نمیزدم تمام بدنم جای تیغه

خیلی وقته پسرم ۷ ماهه بود الان ۱۴ سالشه

واقعا متاسفم خیلی سال گذشته چقد عاشق بودین که بعد۱۴سال هنوزم اینجوری غم دارین ببخشید ولی ازدواج کردین؟

عزیزم میفهمم چقدر سختی داری میکشی، خدا برات جبران میکنه، مطمئن باش، تموم این ثانیه ثانیه ی سختی هایی که تحمل میکنی ، ثواب و اجر داره، خدا برات جبران میکنه، از خدا برات صبر میخوام ، تاپیک اخر من و بخون، منم تو شرایط بدی ام، فقط این جمله ها میتونه اروم کنه