اخرین لباسی که پوشید ولی میترسم بیارم بو کنم تا مدتا حالم بدمیشه واقعا میترسم بوشو میده ومیدونم بدجورهوایی میشم وتاچن روز کارم به سرم زدن میکشه ولی از یه طرف دلم لک زده براش که برم بوش کنم حس کنم دوباره کنارمه انگار ن انگار۸ماه پیش شب خابید دیگه بیدارنشد نازنینم😭😭😭😭😭
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوبی عزیزدلم اینقدر داغون میشدم با حرفات که نمیتونستم دیگه باهات حرف بزنم تمام گذشته میومد جلو چشم ...
فداتشم عزیزم بله فهمیدم خالتون بدمیشه و به گذشته میرین چون تقریبا شبیه هم هستن حال من وگذشته شما چ میشه کرد فقط نفس نفس نفس کشیدن بیهودس این نفس قطع میشد بهترمیشد من۸ماهه داره میشه۹ماه هنوزم منتظرشم که میاد و مطمئنم که میاد اون بدون من نمیتونست زندگی کنه اون همیشه بهم میکف بدون تو اخه من چطوری زندگی کنم میاددنبالم مطمئنم که میاد!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اوایل اینجوریه. پسر من دوسالش بود پدرش فوت کرد. الان ۱۶سالشه. دیکه بعد این همه سال اون مهر و محبت نم ...
نه اصلا نگو این حرفو من بابام 13 سال پیش فوت شده هنوزم عمه هام میان و میرن دوسمون دارن محبت میکنن ما هم همین طور من خودم عمه هام و عمومو میبینم بخدا قسم انگار بابامو دیدم انقد از اینا انرژی مثبت میگیرم به مامانمم احترام میذارن این مونده به ذات آدما
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
اوایل اینجوریه. پسر من دوسالش بود پدرش فوت کرد. الان ۱۶سالشه. دیکه بعد این همه سال اون مهر و محبت نم ...
خب معلومه عزیزم به مرور زمان فراموش میکنن و هرکس میره پی زندگیش دیدم که میگم۸سال قبل عموم فوت شد دخترش۲سالش بود الان چن سال یه بار از دخترعموم خبرنمیگیرن ن بابام ن عموهای دیگم!