2777
2789
عنوان

شوهرم عقیده داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 81 پست
هنوز کوچولو ان 😂😂درست میشن

عزیزم خدا حفظشون کنه 

من پسر نداشتم .اصلا نمیدونم تربیت پسر بچه ها جچوریه امیدوارم از پسش برمیام 😫🤷‍♀️

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خدا حفظشون کنه من پسر نداشتم .اصلا نمیدونم تربیت پسر بچه ها جچوریه امیدوارم از پسش برمیام 😫🤷 ...

ممنون همچنین بچه ای شمارو

منم نمیدونم دادم دست باباشون 😂😂🤦🏻‍♀️

من ۳۸ سالمه مادرم بچه بودم خیلی دعوام کرده و کتکم زده هیچوقت یادم نمیره کینه شده تو دلم ،،،الانم راب ...

درسته 

اینها میشه تروما و کلی مشکل برا بزرگسالی بچه ها ایجاد میکنه 

شوهر من زدن بچه رو گناه میدونه ،،،دخترم ۱۵ سالشه شوهرم نه تا حالا زدتش نه دعواش کرده حتی صداشو تا حا ...

من شنیدم مثلا ب بچه استرسم بدی که واای مثلا مدرست دیر شد! یا بذار بیام ب معلمت بگم بذار به بابات بگم و..و.. و.. کلا به هر طریقی که بهش استرس دارد کنی حق الناس هست😐 حالا فکر کن مثلا بزنیش

😂😂خب ادم نیستن.. فوضولنالبته بعضیاشون

فضول باشن چه ربط داره پسری که فضول نباشه سالم نیست یعنی چون فضوله باید زدش.یکم فک کنید اه.پسر بچه زود گول میخوره و حساسه و تا میشه با نرمی و محبت اونو تربیت کرد.نه زدن کیو دیدی با زدن ادب شد فقط با کلی مشکلات روحی بزرگ میشن

چیو راست میگه.میدونی اون بچه چقد متوجه تبعیض میشه و چقد با عقده و درد بزرگ میشه.اگه قرار به زدن باشه ...

اگه اینطوره ازادی هم باید واسه هردو طرف باشه!

دخترا کلی محدودیت دارن

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

اگه اینطوره ازادی هم باید واسه هردو طرف باشه!دخترا کلی محدودیت دارن

قرار نیست عقده هامون بخاطر ازادی نداشتن دخترا جای دیگه خالی کنیم.الان دخترا از پسرا ازادترن.پسر من ۱۵ سالشه والله ازادی نداره نون بگیر و خرید سوپری اصلا جایی نمیره خیلی کم و با محدودیت پدرش اجازه داره.برعکس میبینم دخترای فامیل انقد ازادی دارن.والله الان دخترا ازادن دیگه.

قرار نیست عقده هامون بخاطر ازادی نداشتن دخترا جای دیگه خالی کنیم.الان دخترا از پسرا ازادترن.پسر من ۱ ...

هعی چی بگم..

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..