2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121979 بازدید | 951 پست
عزیزم واقعا ناراحت شدم برات یه لحظه بچت تصور کردم خدا واقعا بهت صبربده الهی که من قربون بچت بشم واقع ...

فداتشم عزیزم سعی میکنم پدرومادرخوبی باشم برای پسرم و همیشه کنارش باشم و به بهترین نحو بزرگش کنم جوری بزرگ شه که باباش میخاس تمام تلاشمو میکنم و فقط دارم بخاطر همین بچه نفس میکشم وگرن منم همون لحظه نفسمو قطع میکردم هرچند۳بارتلاش کردم ولی نشد که بشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا رحمتش کنه ببین اونا جاشون خیلیییی خوبه رسالتشون تو این دنیا تموم شده بوده

اخه فقط 33 سالش بود بچه دو سالش هنوزم بابا بابا میگه دنبالش میگرده خونه خرید فقط دو سه ماه مونده بود بره توش زندگی کنن بعد عمری مستاجری خیلی سختی کشید اما خیری ندید جیگرم آتیشه 

نه نکن، اگر دلت تنگ شده عکساشو نگاه کن یادگاری های دیگه اش رو ببین اینطور نکن با خودت عزیزم🥺من که ع ...

خیلی سخته خیلی زیاد چن روزه کلنجارمیرم باخودم که برم لباسشو بو کنم ولی جرات ندارم حتی فیلم وعکساشم جرات نمیکنم نگاه کنم زیاد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
چ اشتباهی عزیزم؟

پدر شوهرم مال و اموال زیاد داشت. ولی چون شوهرم قبل پدرش فوت کرد به پسرم چیزی نرسید. چند بار به پدرشوهرم گفتم ولی اون همش میگفت پسر بزرگم به برادرزاده ش ظلم نمیکنه. دوسال بعد پدرشوهر فوت کرد. چند بار به مادرشوهر هم کفتم گوش نداد. حیف اصرار نکردم. پسر من از اون همه دارایی هیچی بهش ندادن. الان عمه ها و عموش ماه به ماه هم ازش خبر نمیگیرن

خدا رحمتشون کنه عزیز دلم🫂🥺

و به دلت آرامش بده 

تصورشم وحشتناکه 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

فداتشم عزیزم سعی میکنم پدرومادرخوبی باشم برای پسرم و همیشه کنارش باشم و به بهترین نحو بزرگش کنم جوری ...

اصلا از این حرفا نزن خداروشکر که نشد تو بخاطر پسرت باید خیلی قوی تر از قبل هم باشی الان تنها تکیه گاهش تویی ایشالا خدا از این به بعد بهترینها رو براتون رقم بزنه ایشالا از این به بعد یجوری غرق خوشبختی بشین که دیگه این غم بزرگ براتون سرد بشه

پدر شوهرم مال و اموال زیاد داشت. ولی چون شوهرم قبل پدرش فوت کرد به پسرم چیزی نرسید. چند بار به پدرشو ...

چطور دلشون میاد خبر نگیرن من بعد فوت داداشم بدجوری وابسته بچه هاش شدم میبینمشون انگار کل دنیارو میدن بهم یکم از غم فوت داداشم کم میشه یکم دلم آروم میگیره 

پدر شوهرم مال و اموال زیاد داشت. ولی چون شوهرم قبل پدرش فوت کرد به پسرم چیزی نرسید. چند بار به پدرشو ...

متاسفانه همسرم هیچ دارایی نداره همش خرج بیماریش شد همون مقداری که مونده هم پیش خودمه وخونواده همسرمم هیچ مالی ندارن که بخان تقسیم کنن عزیزم همسرم فرزند ارشد بود فقط یه برادرشوهر۲۳ساله مجرد دارم بقیشون زیر سن قانونی هستن و ازاین لحاظ خیالم راخته عزیزم!

خوبی عزیزدلم اینقدر داغون میشدم با حرفات که نمی‌تونستم دیگه  باهات حرف بزنم تمام گذشته میومد جلو چشمام من بهت گفتم شش سال تو خونه خودمو حبس کردم با هزار دکتر و درمان به زندگی برگشتم وقتی بی قراری میکردی میرفتم همون روزهای اول 

الان تاپیکت دیدم نفسم رفت کم آوردم باز 

لطفاً با خودت اینکارو نکن حداقل بخاطر بچت 

من همین الان با کوچکترین حرف زار زار گریه میکنم 

انگار قرار نیست این درد خوب بشه 

همیشه روی قلب آدم سنگینی می‌کنه 

🖤🖤🖤🖤💔💔💔💔

ای خدا من چرا حالم بد شد 😭😭اسی بخدا خیلی قوی هستی الان چیکار میکنی 😭

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

اصلا از این حرفا نزن خداروشکر که نشد تو بخاطر پسرت باید خیلی قوی تر از قبل هم باشی الان تنها تکیه گا ...

قوی شدم بخاطر پسرم عزیزم مجبورم قوی باشم بخاطر باهمه بجنگم بخاطرش نفس بکشم تنهادلیل همسن نفس پسرمه وگرن دلیل دیگه ای ندارم!

چطور دلشون میاد خبر نگیرن من بعد فوت داداشم بدجوری وابسته بچه هاش شدم میبینمشون انگار کل دنیارو میدن ...

اوایل اینجوریه. پسر من دوسالش بود پدرش فوت کرد. الان ۱۶سالشه. دیکه بعد این همه سال اون مهر و محبت نمیمونه. مادرشوهرم فکر میکرد بچه هاش تغییر نمیکنن. اما پول و مال دنیا خیلی عزیزه خیلی