2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121924 بازدید | 951 پست
خدانکنه فداتشم ببخشید باعث ناراحتیتون شدم احتیاج به دردودل داشتم واقعا!

نه قشنگم این حرفا چیه؟

برای خودت و پسرت بهترین‌هارو آرزومندم❤

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم چند ساله که ازدواج کردی

من۲۴سالمه عزیزم۳سال بود عروسی کرده بودیم 

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
نه قشنگم این حرفا چیه؟برای خودت و پسرت بهترین‌هارو آرزومندم❤

فداتشم عزیزدلمی مهربونم💓

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
پدر منم دوماهه فوت شده ی روز از خونه زد بیرون و بعدظهرش خبر مرگشو اوردن

خدارحمتش کنه خیلی سخته نبود عزیز ادم!

سلام عزیزم حالم مثل همیشه خوب نیستم میگذره فقط!

اینکه همش تو خونه ای بدترت میکنه.سرتو گرم کن.آهنگ غمگین ب هیچچچوجه گوش نکن.جایی ک حالتو بد میکنه نرو.من ک کاملا میفهممت.ولی نمیشه به دنیا بگی وایسا.سختیه ماجرا همینجاست

سلام عزیزم.میتونی در مورد روده هات برام توضیح بدی.منم مدتیه مشکل دارم و درد.علائمت چیه

آره عزیزم من از اول مهر اینم بگم قبلش ضربه روحی بدی خوردم از ناراحتی شکمم اولش باد کرد بعد کم کم علاعمت دار شد درد داشت روده هام سنگین شد شکمم قشنگ کار نمی‌کرد معذرت می‌خوام قطر مدفوعم اندازه مداد شده بود بعد کلی دکتر و آزمایش آندوسکوپی و کلونوسکوپی گفت التهاب روده و زخمای سطحی که روزی کلی قرص میخورم 

او نههههههههخدیاا حالم خراب شد:)

منم 🥺🥺😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
این چه حرفیه من خودم اومدم تو تاپیکمتاسفم فقط ایشالا خدا بهت صبر بده...چون منم یه نفرو ک خیلی دوس دا ...

فداتشم روحشون قرین رحمت الهی

همسرم۲۳سالش بود خودم۲۴هستم قشنگم!

سابقه فشار داشتن یا یهویی ایجور شدن؟روحشون قرین رحمت

نارسایی کلیوی داشتن قشنگم!