2777
2789
عنوان

چقدر آدم مریض و افکار مسموم اینجا زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 50 پست
اونا که یه عده بیمار عصبی ان که ریختن تو سایت مشکل دارن ولشون کن اره اینکه پریود میشیم یعنی سالم هست ...

آره من هم از پریود خوشم نمیاد اما اون رو نشونه سلامتی و جوانی می‌دونم.

Tunnel Vision                                                                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه از پریودی خوشت میاد خیلیم خوبه 

اما اینکه گفتی از یائسگی وحشت داری بده ....همون‌طور که پریود شدن جزء طبیعی زنه .....یائسه شدنم خیلی چیز طبیعیه .....و ممکنه به کسایی که یائسه شدن حس بد بدی با این حرفت

آره من هم از پریود خوشم نمیاد اما اون رو نشونه سلامتی و جوانی می‌دونم.

خوشبحال شما جوونا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اینکه از پریودی خوشت میاد خیلیم خوبه اما اینکه گفتی از یائسگی وحشت داری بده ....همون‌طور که پریود شد ...

بخدا حس بد گرفتم

احساس پیری و چروکیدگی گرفتم

ک بعضیا میگن پریود نشونه جوونی و زنونگیه🥺😭

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

من حس خوبی دارم نسبت به پریود شدنم

و برام تفاوت خاصی نداره با روزهای عادی

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

من متنفرم از دوران قاعدگی، تخمدانم کیست داره میمیرم و زنده میشم

لطفا لایک نکنید❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

خب منم  با اینکه پریودی بعضی وقت ها اذیت کننده ست ولی هر بار پریود میشم خوشحال میشم چون متوجه میشم بدن سالمی دارم ،

شاید بعضی این خانم ها تاحالا پریودشون عقب نیافتاده که به دلشون هزار راه بره که چه مریضی گرفتم که پریود نشدم . وقتی پریودی سالم تری منم از روزی میترسم که یائسه بشم 

من که دوس دارم زودتر یائسه بشمولی توهین کردن به عقاید همدیگه زشته

وای خدا نکنه میدونی بعد یائسگی هر چی درد و مریضی میاد سراغت مریضی های رحمی که  بخاطر پریود نشدن بروز میکنه ان‌شاءالله بهشون دچار نشی 

بخدا حس بد گرفتماحساس پیری و چروکیدگی گرفتمک بعضیا میگن پریود نشونه جوونی و زنونگیه🥺😭

معلومه که خیلی بچه سال هستن .....وگرنه نه پریودی نشانه جوونیه ....نه یائسگی نشانه پیری ....چون یائسگی خیلی زود اتفاق می‌افته 

وای خدا نکنه میدونی بعد یائسگی هر چی درد و مریضی میاد سراغت مریضی های رحمی که بخاطر پریود نشدن بروز ...

واقعا به نظر من مطالعات رو یکم زیاد کن بعد بیا اینجا فتوا بده .....کی گفته بعد یائسگی درد و ورم میاد سراغ آدم 

@niniyar_5    

@niniyar_2    

میشه این تاپیک تعطیل کنید ؟

وای خدا نکنه میدونی بعد یائسگی هر چی درد و مریضی میاد سراغت مریضی های رحمی که بخاطر پریود نشدن بروز ...

دیگه واسم مهم نیست

همین الانش هم پر از مریضی هستم

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤