2777
2789
عنوان

چقدر آدم مریض و افکار مسموم اینجا زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 50 پست
وای خدا نکنه میدونی بعد یائسگی هر چی درد و مریضی میاد سراغت مریضی های رحمی که بخاطر پریود نشدن بروز ...

چقد الکی حرف میزنید اخه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
واقعا به نظر من مطالعات رو یکم زیاد کن بعد بیا اینجا فتوا بده .....کی گفته بعد یائسگی درد و ورم میاد ...

بخدا دلم شکست از این حرفاشون

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه از پریودی خوشت میاد خیلیم خوبه اما اینکه گفتی از یائسگی وحشت داری بده ....همون‌طور که پریود شد ...

آره باید روی این موضوع ترسم و اینکه از یائسه شدن بدم میاد هم کار کنم

چون بعضی وقتا واقعا می ترسونتم

شاید برای اینکه به پیر شدن ربطش دادن و اون رو نشونه پیری می دونن

ولی خوب اون هم یک مرحله از زندگیه باید پذیرفتش

باید پذیرفت که یک زمان یائسه میشیم

وای خدا نکنه میدونی بعد یائسگی هر چی درد و مریضی میاد سراغت مریضی های رحمی که بخاطر پریود نشدن بروز ...

نه اصلا ربطی نداره

بعد از یائسگی بیماری ای سراغ خانم ها نمیاد این حرفتون اشتباهه

من کلی خانم یائسه اطرافم هستن بعد از یائسگی مشکلی نداشتن یا بیماری رحمی نگرفتن

من خیلی از خانم هایی که دیدم مشکلات زنان و رحم گرفتن از عوارض بارداری و اضافه وزن و عدم ورزش بوده

مخصوصا کسایی که بارداری و زایمان طبیعی به دفعات زیاد داشتن دیدم به خاطر بارداری و زایمان مشکلات داشتن نه یائسگی

یائسگی مریضی نمیاره این حرفتون اشتباهه